HomeImage20 megható kép, amitől könny szökik a szemedbe

20 megható kép, amitől könny szökik a szemedbe

A mai rohanó világban alig van időnk észrevenni az apróbb dolgokat, amik sokkal fontosabbak, mint ahogy először gondolnánk. Érdemes néha kicsit megállni, és átgondolni, hogy mire nem szakítottunk eddig időt, vagy mi az, amit még nem tettünk meg. Nagyon sok ember teljesen természetesnek veszi, hogy eljut nyaralni a tengerhez, míg másoknak ez egész életében nem adatik meg. De elgondolkoztunk már azon valaha is, hogy ez egy gyermeknek mekkora élmény lehet?

1.Életem egyik legnagyobb élménye volt, amit szüleimtől kaptam. Titkos vágyam volt a bungee jumping, és reszketett a lábam, mielőtt leugrottam volna, de megérte. Hatalmas, életreszóló élmény volt.

2. Még gyerekkoromban találtam egy négylevelű lóherét, amit nagypapámnak adtam oda. Mikor elhunyt, megtaláltam a pénztárcáját és akkor vettem észre, hogy azóta őrizgette ezt.

3. Búvárok segítenek egy ráknak kiszabadulni a szemétből. Szegény, eléggé küzdött, de végül a segítségnek hála, sikeres volt a mentés.

4. Ez a hajléktalan nem messze él az otthonomtól, mindennap ugyanazt a könyvet olvasta el, így gondoltam, hogy adok neki egy E-book-ot, amire több száz könyvet töltöttem le, valamint biztosítottam róla, ha lemerül, szóljon és feltöltöm neki.

5. Ez a gondozó Afrikában speciális ruhát visel, amitől kötődés alakul ki közte és az árva zebracsikó között.

6. Tűzoltók mentenek meg egy kis macskát a lángok karmaiból. A tűzoltók minden életre odafigyelnek.

7. Az unokatestvérem látássérülten született, de soha nem adta fel a reményt, hogy diplomát szerezzen. Minden vizsgát sikeresen teljesített, és az egyetem nemcsak őt tüntette ki, hanem a vakvezető kutyusát, aki mindennap elkísérte az órákra.

8. Egy unoka születése hatalmas dolog egy nagyszülő számára, és talán még ennél is nagyobb dolog, amikor a dédszülő tud vele találkozni. Itt a 104 éves dédapa találkozott a dédunokájával.

9. A kislányom először pillantja meg a tengert. Hatalmas öröm volt, mert addig még sosem látta, percekig kint állt és csak nézte.

10. Édesapám legnagyobb álma volt, hogy diplomát szerezzen, de sajnos közbeszólt az élet, így a tanulmányait abba kellett hagynia, azonban megfogadta, hogy 100 éves koráig lediplomázik. Ez a kép pedig a diplomaosztóján készült, nagyon büszke vagyok rá.

11. Édesanyám, aki nagyon beteg, először látja az unokáját, a meghatottságtól percekig nem tudott megszólalni.

12. Egy korlát, ami a vakok számára is elmagyarázza, hogy mit lehet látni.

13. Ez a kisfiú nem akarja elengedni édesapját, aki megy szolgálatot teljesíteni. Az utolsó pillanatig ott állt. Szívbemarkoló egy kép.

14. A brit Kolumbia területén rendőrök járőröztek, amikor észrevették az égő fát, és egyből rohantak tüzet oltani.

15. Talán ennél nagyobb dolog nem történhet az életben: az édesapa először látja koraszülött gyermekét.

16. A kisfiam és a kiskutyám között egy nagyon erős kötelék alakult ki. Azóta is együtt alszanak és játszanak.

17. Ez a turista ennek a szegény gyermeknek odaadja a cipőjét. A kislány a zokogástól alig tudott megszólalni, annyira örült neki.

18. Ez az indiai férfi az árvizet követően meglátott egy macskacsaládot, akiért visszament, és kihozta őket, mielőtt elsodorta volna a víz az összes macskát.

19. Amikor úgy gondolod nincs semmi, de mégis, amire szükséged van, az veled van.

20. Ez a kép többet mond minden szónál.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments