HomeInteresting20 innovatív cucc, amit ha meglátsz, te is azt fogod mondani, hogy...

20 innovatív cucc, amit ha meglátsz, te is azt fogod mondani, hogy mért nem neked jutott eszedbe.

A neten böngészve állandóan találok valami olyan kütyüt, megoldást, amire azt mondom, hogy ez igen, ez megkönnyítené az életem, sőt mindenki életét, zseni volt, aki kitalálta, miért nem nekem jutott ez eszembe…! Csak egyszer kell valamit megálmodni és jól kivitelezni és máris zseniálisan gazdag leszek. Most jut eszembe, mit szólnátok egy Mekihez, ami házhoz viszi a kaját?

 

De maradjunk a megvalósult álmoknál, mint például ez a lámpa, ahol az egész oszlop a lámpa.  Kút, aminél a lecsorgó vizet a kutyák meg tudják inni. Kevesebb megy pocsékba. Hogy tudd, mit látsz és lásd is azt rendesen. Szönyeg a homokos vízparton azoknak, akik gurulós talpon akarnak közlekedni itt is. Jobbra látható a lift hívó gomb. Mire innen oda érsz a lifthez, az pont akkor nyílik ki előtted. Itt pedig, ha tele minkét kezed, lábbal tudsz szintet választani. Kerítés és pad. 2 in 1. Nem is szólva arról, hogy esztétikus és művészi. Gyerekeknek tanuló pálya, hogy időben felkészüljenek az éles közlekedésre.  Na ez nem fog kidurranni neked félúton a Balcsira.  Mert ki a franc látja a vonalat a földön…? És mennyire igaz! Ha a szülő is gyerek még… Azoknak, akik nem tudják, hogy kell megnézni számítógépen. Meg így gyorsabb is. Ez mennyi gondot szokott nekem okozni…!  Na ez zseniális, a mosoda már hozzánk is elért nyugatról, szoktam is látni benne embereket, de hogy közben tényleg halálra unja magát az ember, amíg vár, az biztos, így pedig legalább kondizhatsz is közben. Multifunkciós pad, ha kényelmesen szereted elfogyasztani a reggeli kávédat. Ha a szöveg lekopott, tuti gumit kell cserélned. Túlsúly elleni találmány. Kuka bringásoknak, hogy ne a földre dobálják menet közben a szemetüket. Szintén jó célzó tábla autósoknak is.
Sose értettem, miért üres a guriga belseje. Kivéve persze, ha valakinek olyan a tartója otthon. Kicsi és környezettudatos fürdőszoba esetén javasolt megoldás.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments