HomeCrazy20 ember, akit elkerült a szerencse

20 ember, akit elkerült a szerencse

Vannak olyan szituációk, amik tutira nem kerülnek el minket. Sokszor felkelünk reggel, magunkhoz vesszük a konyhánk Szent Grál-ját, az éltető kávét. Felöltözünk, érezzük magunkban az erőt és ahogy kilépünk az ajtón, ezt az Élet és a Sors megcáfolja. Sorban jönnek az olyan dolgok, amik kicsit megviccelnek minket. Ezeket a dolgokat jobb viccesen felfogni, mint mérgelődni rajta. Pl. amikor a hűtőd kinyitod és ott van becsomagolva a kajád, egy olyan zacskóba, amiről egy fej néz vissza. Ez vicces, bár nem hajnalban, amikor kislattyogsz inni valamit. De nézzük is, kik azok, akiknek nem úgy alakult a napjuk, ahogy tervezték.

  1. Nekiálltunk a haverokkal felújítani a házat, persze nem volt meg a tervrajz, így véletlenül kibontottuk a támfalat. A feleségem annyira nem örült neki.

2. Hajnalban kimentem inni egy kis narancslevet, erre ez fogadott, mikor kinyitottam…Azt hittem összeesek, úgy megijedtem.

3. Nem tudjuk mi történhetett, de a testbeszéd alapján valószínűsítjük, hogy hazavitte a virágot.

4. A tetoválás előzményei: a srác megcsalta a barátnőjét, aki megbocsátott neki, majd az kérte tetováltassa az arcát a testére. A srác kicsit túltolta a kérést, a happy end pedig elmaradt, mert a csaj elhagyta.

5. Amikor arra vársz, hogy a párod végre beengedjen, mert a gyerek behisztizett.

6. Amikor a borostyán meghódította a környező falat.

7. Ez egy széklettároló tartály. Természetesen teljesen steril…

8. Gondoltam, a maradék két tojásból sütök egy kis rántottát. Már csak egy csipetnyi bors hiányzott. Szerintem elmegyek valamerre reggelizni.

9. Épp sétáltam a patakparton, amikor észrevettem a laptopot a vízben. Nem tudom mire vélni, de biztos rossz napja lehetett, amikor beleesett.

10. A barátnőm órán megvakarta a lábát tollal, de azt hitte, hogy nem fog. Tévedett…

11. Ezzel akár órákig le lehet kötni a gyereket. Tapasztalatból mondom.

12. Nekem még sikerült felérni a vonatra, a táskámnak viszont nem. Így utaztam egy órát.

13. Amikor végre veszel egy drága sportautót és elindulsz vele vásárolni. Sajnos, nem mindig kompatibilisek a körülmények a sportautókkal.

14. Amikor a szomszéd tisztaságmániás.

15. Úgy néz ki, ezt az kandallót nem arra tervezték, hogy tv-ét tegyél rá.

16. Kivette a barátom a hűtőből, hogy kicsit felolvadjon. Elment közben mást csinálni, majd ez a látvány fogadta, mire visszaért. Majdnem sírt.

17. Ha valaha is hülyének érezted magad, jusson eszedbe Kim Kardashian, aki tükörlencsés napszemüvegben ült le pókerezni.

18. Na ezért kell minden este lemosni a sminked.

19. Nagyon sajnáljuk azt a kisgyereket, aki ezen lecsúszik.

20. Amikor éhes vagy de nagyon, és szeretnél végre enni…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments