HomeCrazy20 ember, aki új szintre emeli a "Rossz napom volt!" fogalmát

20 ember, aki új szintre emeli a “Rossz napom volt!” fogalmát

Van az úgy, hogy egy napunk nem éppen úgy sikerül, ahogy azt elterveztük.

Olykor már reggeltől üldöz minket a sors és egy egész napon keresztül történnek velünk apró, de bosszantó dolgok, amelyeket legszívesebben kitörölnénk a napunkból. Van úgy, hogy a stresszhelyzet okoz galibát és gyakran önhibánkon kívül keveredünk zűrös, bosszantó helyzetekbe.

Az ilyen napok után, amikor az ember hazaér, csak annyit mondd a családnak: “Ahh ne is kérdezd, ma rossz napom volt!”

Az alábbi cikkben azonban olyan embereket mutatunk, akikkel valami olyasmi történt, amihez képest a mi apró bosszúságaink semmiségek!

1. “Először összetörtem a bögrét, ami kivettem a szekrényből…aztán ezt műveltem!”

2. “Egy fárasztó nap után csak egy kád forró és illatos vízre vágytam…Megengedtem a fürdővizet és amíg telt a kád, ittam egy teát. A fürdőbe érve ez a látvány fogadott! Soha többet nem veszek csokis fürdőbombát! Soha!”

3. “A párom bemutatni készült az anyukájának és én megígértem, hogy sütök egy kis finomságot! Természetesen nem volt időm újat készíteni…Biztos megvolt a véleménye rólam az egérrágta kuglófom láttán!”

4. Ilyen az, amikor valóra válik mindenki rémálma.
A hullámvasúton ragadt emberek 22 méter magasan,, közel két órán keresztül vártak arra, hogy valaki ‘kiszabadítsa’ őket.

5. “Csak egy kis meleg kajára vágytam volna a hosszúra nyúlt éjszakai műszak után…Miért???”

6. “Szerettünk volna pár fotót a csodaszép svájci tájjal, a helyi idős parasztbácsika viszont nem igazán értette, hogy hogyan működik a telefon kamerája. Az összes közös képünkbe belelógott az ujja.”

7. ” Imádom a kisfiam, de a mai produkciója durván kiverte nálam a biztosítékot!”

8. “Soha ne menj kialvatlanul a strandra! Ismétlem: Soha!”

9. “Csak ki akartam szállni az autóból…”

10. “Borzasztóan éhes voltam és mivel nem volt más otthon, gondoltam gyorsan összedobok egy kis avokádókrémet…Aztán megláttam ezt, és rendeltem inkább egy pizzát!”

11. “A mikró és a tojás nem barátok!”

12. “Amúgy is ráfért egy takarítás, de azt nem feltétlen reggel fél 6-ra terveztem….”

12. “Nemrég áttértem arra, hogy egy speciális, bio szappannal mosogatom az edényeket…Mikor már 15 perce suvickoltam ezt a cuccot, hogy habozzon…rájöttem, hogy valójában egy darabka kemény sajt volt a mosogatótálca mellett!”

13. “Ma izgatottan vártam, hogy hazaérjek, hiszen a kertépítők végre végeztek az előkerünk beültetésével…Az egész utca rajtunk röhög!”

14. “A délutáni pihenőmet egy óriási robaj szakította félbe….”

15. “Reggel szembesültem vele, hogy a macskám nem igazán érti a kaparófa rendeltetését.”

16. “Megrendeltem álmaim csillárját…Kár, hogy nem álmaim munkásai szerelték fel!”

17. “Csak egy nyomorult joghurtot akartam volna enni….”

18. “A másfél éves totyogóm 1 percig volt egyedül a fürdőszobában…Az incidens bekövetkezte után megállás nélkül hány, csuda egy napnak ígérkezik ez is!”

19. “Egyedül utaztam Olaszországba…és szerettem volna én is egy elcsépelt, pisai ferde tornyos képet. A fiatalember, akit felkértem a fotó készítésére bizonyára nem rendelkezik túl jó képességekkel!”

20. “Körülbelül tízszer mondtam neki, hogy nem szabad megenni a homokot! Most már tudja…és azt is tudni fogja, milyen szuper érzés a gyomormosás.”

+1 globális, pulzusemelő eset:

Minden. Egyes. Nyomorult. Alkalommal.

Reméljük, cikkünk elnyerte a tetszésed és ismerőseiddel is megosztod azt!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments