HomeImage20 ember, aki legközelebb kétszer is meggondolja, hogy rendel-e valamit online

20 ember, aki legközelebb kétszer is meggondolja, hogy rendel-e valamit online

Az online rendelések napjainkban megkönnyítik a vásárlást, hiszen sokkal nagyobb a választék, mint egy boltban. Van időnk végiggondolni, mire van szükségünk, össze tudjuk hasonlítani az árakat, és az alapján eldönteni, hogy mit is szeretnénk vásárolni. Viszont van azért hátulütője is, mivel nem tudjuk élőben megtekinteni a vásárolni kívánt terméket, így sokszor, amikor megérkezik, nem azt kapjuk egész pontosan, amit rendeltünk. Nézzük is, milyen termékekkel jártak pórul a vásárlók.

1.Ez nem rendelés, de próbáltam leutánozni egy népszerű receptet az internetről. Valami nagyon nem sikerült, most vagy én vagyok béna, vagy a recept nem volt jó.

2. Gondoltam csinálok gyorsan ez zacskós levest, amúgy is jól nézett ki a tasakon a képe. Kicsit kispórolták belőle az anyagot.

3. Nagy sikere volt tavaly a különböző mesemintás maszkoknak, bár ezzel inkább ijesztgetni lehetne…

4. Manapság már teljesen bevett szokás, hogy interneten keresztül is lehet virágcsokrot rendelni és küldeni. Azzal viszont senki nem számol, hogy a virágkötő mennyire tehetséges.

5. Kisfiamnak szerettem volna Micimackót rendelni, illetve meg is rendeltem, csak éppen máshogy néz ki, mint ahogy kellene.

6. Szerintem ez gyerek méret lehet, vagy nem tudom, de inkább tűnik egy hosszú topnak, mintsem ruhának.

7. Ezzel a cipővel már régóta szemezek, csak az ára miatt nem tudtam eldönteni, hogy megvegyem avagy sem. Végül megrendeltem, majd kaptam egy mamuszt.

8. A nyaralásra rendeltem egy pakli kártyát, hogy majd ne unatkozzunk a strandon. Erre küldték ezt, nem tudom kiknek készülhetett.

9. Nemhogy nem hasonlít, de még csak méretre sem akkora, vagy remek pozícióból lett fényképezve, nem tudom.

10. Rendeltem egy esküvőre ruhát, ami az esküvő hetén érkezett meg. Borzalom, mehettem újra nézni valamit, ráadásul még csak vissza se tudom küldeni…

11. Kislányomnak vettem egy medencét, első képen teljesen normál méretűnek tűnik, de a másodikon már kiderül a turpisság.

12. Rendeltem díszpárnát, majd készhez kaptam ezt. A lányomnak odaadtam a babaházba.

13. Az estélyi ruhákat nézegettem egy esküvőre, és gondoltam mivel jó áron van és szép, megrendelem. Nem kellett volna…

14. Nem nagyon akartam sokat költeni az esküvői ruhára, így úgy döntöttem rendelek egyet az interneten. Most fogom a fejem így a Nagy Nap előtt, hogy mit csináljak, mert ezt biztos fel nem veszem.

15. Szintén ékes példája annak, hogy hogyan vernek át minket a különböző rendelős oldalak.

16. Kisfiamnak télre rendeltem tavaly egy vagány kabátot. Még köszönőviszonyban sincsenek egymással a termékek.

17. Nyárra rendeltem egy elég extra ruhát. Mivel sokat fogytam, úgy gondoltam megérdemlem. De ez, sehogy sem áll rajtam.

18. Télre akartam egy pihe-puha takarót. Meg is rendeltem, szerencsére nem volt drága, majd kaptam ezeket a fonalakat. Lehet arra gondoltak, hogy én kössem meg?

19. Amikor rendelsz 30 ezer forintért egy cipőt, és kapsz két balost. No comment kategória.

20. Amikor a tervezőnél elfogy a pénz, és már nem tudja befejezni a cipőt, de azért áruba bocsájtja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments