HomeInteresting20 ember, aki bebizonyítja soha nem szabad feladni a reményt bármilyen rossz...

20 ember, aki bebizonyítja soha nem szabad feladni a reményt bármilyen rossz hírt is kapunk

Egyes kutatások szerint a rossz hírek sokkal gyorsabban terjednek, mint a jók, aminek valljuk be van némi valóságalapja. Gondolj csak bele, hogy a családokon belül is az a hír terjed el gyorsabban, aminek negatív hangvétele van például válás, bukás, baleset és még sorolhatnánk. A jó hírek meg csak akkor terjednek, ha épp eszükbe jut elmondani a másiknak. Emlékezzetek, hogy a Covid 19-es vírus első hullámában milyen gyorsan elterjedt a világban az elhunytaknak a száma. Nos, ez más bajok esetén sincs másképp. Viszont ahelyett, hogy tragikus információkat, történeteket, eseteket közvetítünk a világ felé, inkább pozitív hangulatot kellene sugározni. A mai cikkünk főszereplői is rossz híreket kaptak, de soha nem adták fel és inkább a pozitív, jó dolgokra koncentráltak. Ők az élő példái annak, hogy soha nem szabad feladni a reményt, mindegy milyen rossz hírt kapunk.

1, A kislányomnál évekkel ezelőtt rákot diagnosztizáltak, de 5 éve teljesen tünetmentes. Ennek megünneplésére készítettem róla ezt a fotót.

(Ráktól mentes)

2, A bátyámnál autizmust állapítottak meg gyerekkorában, de ma eljött a nap, hogy égreleérettségizett.

3, Ő itt az édesanyám, aki közel 23 éven át volt otthon, mivel hat gyermeket nevelt folyamatosan. Ma viszont fordulóponthoz ért az élete, mert egy zenekar énekesnőjeként konferálták fel.

4, Ő Mikey a „Down Under” bár törzsvendége. A vendéglátóhelyen dolgozó emberek annyira szeretik őt, hogy összegyűjtöttek neki egy nagyobb összeget, hogy új járókeretet tudjanak neki venni.

5, Ma végre levették a fogszabályzómat és most olyan boldog vagyok, hogy nem is lehet szavakkal kifejezni.

6, 5 évvel ezelőtt ez a kicsilány megváltoztatta az életem. A legnagyobb meglepetést az jelentette, hogy két hónappal előbb született mint kellett volna, de ma megünnepeljük az 5. születésnapját.

7, Az életemet egy agydaganat árnyékolta be, de még ez sem akadályozhatott meg abban, hogy képregényművész legyek.

8, Ma 7 éve, hogy végleg hátat fordítottam a káros szenvedélynek.

9, A nagynéném az egyedüli a családban, aki teljes szívéből támogatja az azonos neműek kapcsolatát és házasságát.

10, A születésnapom mindig az év legnyomasztóbb időszaka volt számomra. Tegnap este viszont a barátaim meglepetés partit rendeztek nekem, és mérhetetlen szeretettel árasztottak el.

11, Ma győzedelmeskedtem a depresszióm felett, mert megpillantottam ezt a gyönyörű vízesést.

12, 12 éves korom óta folyamatosan próbálkoztam a színészkedéssel, és ma végre bemutatják életem első filmjét.

13, Az édesapám 62 évesen summa cum laude szerezte meg a diplomáját. Mérhetetlenül boldog vagyok, hogy ennek a napnak a részese lehettem.

14, Minden vágyunk az volt, hogy egy nap eljussunk Disney Worldbe és ma végre megtörtént a csoda.

15, A hétvégén feleségül vettem a legjobb barátomat.

16, Hat évvel ezelőtt alopéciát (hajhullást) állapítottak meg nálam, de most már büszkén kijelenthetem lassan de biztosan növekszik a hajam.

17, A kislányomon még az év elején végeztek csontvelő transzplantációt. Ma volt az első olyan nap, hogy mosolyogni láttam.

18, A gyermekem úgy szorongatja élete első saját maga által termesztett tökét, mintha az Oscar-díjat nyerte volna meg. Ez is bizonyítja, hogy a boldogsághoz nincs szükség nagy dolgokra.

19, Művészként tevékenykedem és ez a következő művem a mentális betegségeket ábrázoló sorozatomból.

20, Amikor a Covid 19 miatt a szurkolók csak messziről nézhetik a focimeccset, de még így is önfeledten örülnek az eredményeknek.

Most Popular

Recent Comments