HomeCelebrity19 színész, akiből bombázót csinált egy Marvel szerep.

19 színész, akiből bombázót csinált egy Marvel szerep.

Jót tesz a testnek és a léleknek, ha kiválasztanak egy olyan szerepre, ahol egy szuperhős bőrébe bújhatsz. Legalábbis az alábbi szereplők igencsak kigyúrták magukat, hogy kedvenceinket eljátszhassák a filmvásznon. Nem kis meló, idő és kitartás kell ahhoz, hogy ilyen testet faragj magadnak. Bárcsak én is kapnék egy ilyen szerepet.

 

Elektra 2005-ben már szuperhősünk volt. Jennifer Garner nem kis átalakuláson ment át a szerepért.

Amerika leghihetetlenebb kapitánya Chirs Evans a filmben is kőkemény átalakuláson ment keresztül. Sólyomszem, Jeremy Renner karaktere is megérdemelne egy külön filmet. Penge, elfeledett hősünk gyerekkorunkból talán újra éled hamarosan Wesley Snipes bővében.

Chriss Pratt igazán csúcsformába került A galaxis őrzői főhőseként.

Ultronnal érkezett a bosszúállók sorába a Higanyszál néven futó kicsit bohókás fiú a képen. Sajnos Aaron Taylor-Johnson hamar távozott is ebből az univerzumból.

Brie Larson nevét jól jegyezzétek meg, mert ő játssza Marvel Kapitányt, amit jövőre már láthatunk is a mozikban. Tobey Maguire Pókemberként igazán formás alakot öltött magára.

Ryan Reynolds a Penge harmadik részére gyúrta ki magát így. Vajon lesz negyedik rész? Paul Ruff hangyaként egész jól néz ki. Pókember hazatérésében a kölyök, Tom Holland is oda tette magát. A Thor-ként jól ismert Chris Hemsworth hosszú és rövid hajjal is szívdöglesztő.
Thomas Haden Church az egykori homokból született szörny nem csak a számítógépes technika miatt lett hatalmas. A legújabb kedvenc, Wakanda királya, a fekete párduc Chadwick Boseman igazi szuperhőssé formálta magát. Benedict Cumberbatch egykori Sherlockból vált Dr. Strange idegsebésszé és hát elég jól áll neki.  Sokak kedvence az imádni való mosolyú, picit gonosz lelkű Loki szerepét játszó Tom Hiddleston nem véletlenül ilyen sármos. Egy igazi X-men, a Farkas bőrébe bújt Hugh Jackman testét régóta csodáljuk. Tony Stark igaz a technika és a páncél mögé rejtőzik Vasember-ként, de hát azért neki is kell egy jó alak, hogy imádják a nők.
Ha már nők, nekem ő a kedvencem, igazi példakép. Scarlett Johansson az igazi bosszúálló szuper erő nélkül. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments