HomeInteresting19 híres mami, akik hadat üzentek a kornak

19 híres mami, akik hadat üzentek a kornak

Minden édesanya számára a legfontosabb a gyermeke, és az első pár évben hajlamosak vagyunk kicsit feladni önmagunkat, hogy gyermekünk számára mindent meg tudjuk adni. Aztán, ahogy persze nő, egyre többször fordul az elő, hogy tudunk magunkra is szánni időt. Természetesen, ez a hírességeknél másképp van, hiszen ők nap, mint nap a lesifotósok és a kamerák kereszttüzében élnek. De egy valami biztos, ami a híresség és a földi halandó között is megtalálható, a genetika. A genetika sokszor többet számít, mint a különböző szépészeti kezelések. Az alábbi sztármamik pedig megdöbbentően fiatalosak, bár sokuk azt vallja, a gyerekeik teszik azzá.

1.Demi Moore és Rumer Willis

A gyönyörű színésznő sosem titkolta, hogy néha kés alá feküdt, de ettől függetlenül remek formában van. Az alábbi kép pedig körbejárta párszor a világot, ahol alig tudtuk elsőre eldönteni, melyik a színésznő.

2.  Kate Beckinsale és Lily Mo Sheen

A fiatalos színésznő is inkább tűnik a lánya nővérének, mintsem az édesanyjának.

3. Lisa Bonet és Zoë Kravitz

Jason Momoa felesége és lánya teljesen úgy néznek ki, mintha ikrek lennének. Mindketten büszkék arra, hogy ennyire hasonlóak vonásaik.

4. Heather Locklear és lánya, Ava Sambora

Ők sem panaszkodhatnak a génállományra, mivel, nemcsak a színésznő gyönyörű, de a lánya is.

5. Miley Cyrus és anyja, Leticia Cyrus

A vadóc énekesnő mára már lenyugodott, akit mindenben támogat fiatalos édesanyja. Bár inkább néznénk a nővérének, ha nem tudnánk, hogy ő az anyukája.

6. Natalia Vodianova és Neva Portman

A híres modell vonásai is inkább hajaznak egy tinire, így bizony azon már végképp meg sem lepődünk, hogy sokan nézik a lánya testvérének.

7. Uma Thurman & Maya Hawke

Mint két tojás, úgy néz ki a képen a színésznő és lánya.

8.  Vanessa Paradis & Lily-Rose Depp

Johnny Depp és volt felesége közös lánya egyre jobban hasonlít édesanyjára, de azért híres apja vonásai is látszódnak az arcán.

9. Yolanda Hadid és lányai, Gigi és Bella

A szupermodell édesanya és szupermodell lányai. Mind a három nő gyönyörű, és erre büszke a család is.

10. Kate Moss és Lila Grace Moss Hack

A híres brit modellnek van egy lánya, aki lassan a nyomdokaiba lép, mivel el kezdett modellkedni. A divatházak pedig kapkodnak érte, hogy vele készíthessenek divatanyagot.

11. Liv Freundlich és Julianne Moore

A gyönyörű színésznő elképesztően vörös hajkoronáját és szép vonásait a lánya is örökölte. Mintha klónozták volna a színésznőt.

12. Sailor Brinkley Cook és Christie Brinkley

Mintha csak egy testvérpárt látnák, úgy mosolyog ránk anya és lánya.

13. Robin Wright és Dylan Penn

A gyönyörű színésznő és lánya gyakran jelenik meg együtt különböző fontos eseményeken, ahol a fotósok kedvencei, mivel annyira jó kettejük között az összhang.

14. Lisa Marie Presley és Riley Keough

Elvis Presley unokája és lánya is nagyon hasonlítanak egymásra. Sok eseményen jelennek meg együtt, és jótékonykodnak.

15. Cindy Crawford és Kaia Gerber

A híres topmodell és lánya között kísérteties a hasonlóság. Kaia is édesanyja nyomdokaiba lépett, és nagy divatházak kifutóin lépked manapság végig.

16. Catherine Zeta-Jones és Carys Zeta Douglas

A híres színésznő és lánya is inkább tűnik testvérpárnak, mintsem anya-lánya kapcsolatnak. Carys most kezdte el bontogatni szárnyait, amiben híres szülei támogatják.

17. Reese Witherspoon és Ava Philippe

A színésznő és lánya mintha csak ikrek lennének. A média sokszor cikkez róluk a hatalmas hasonlóság miatt.

18. Jessica Alba és Honor Marie Warren

A fiatalos színésznő és lánya között is alig látszanak az évek. A kislányt egyébként próbálják védeni a nyilvánosságtól, érthető módon.

19. Angelina Jolie és Siloh Jolie-Pitt

A színésznő első saját gyermekét és őt, magát sokszor éri támadás, mert a kislány fiúsan öltözködik. Azonban fiatalos anyukája kitart amellett, hogy ha így érzi jól magát, tegye.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments