HomeCrazy18 szemfüles internetező, akik feldobják a napodat a képeikkel

18 szemfüles internetező, akik feldobják a napodat a képeikkel

Ahogy szokták mondani, ami az internetre felkerül, az onnan már nem tűnik el. A rengeteg netező ember egymást túllicitálva próbál meg viccesebbnél viccesebb vagy meghökkentő képeket megosztani. Ezzel nincs is gond, de akadnak köztük olyanok, amik egyből kiszúrják ezeket, míg másnak csak később tűnnek fel ezek a szituációk. A közösségi felületeknek hála pedig, szinte első kézből értesülhetünk arról, hogy mi történt a világ másik oldalán. Ezek a szórakoztató képek feldobják biztos a te napodat, és ha már csak egy mosolyt sikerült csalni az arcodra, már megérte végignézni.

1.Amikor annyira fázol, hogy úgy gondolod a szánhúzó fajtájú kutyádra mindenképp zoknit kell adnod. Elég vicces látvány, bár szerintünk a kutyus ennyire nem örült neki.

2. Amikor felfedezed Keanu Reeves és Alan Rickman között a hasonlóságot. Hogy eddig ezt hogy nem vette észre más?

3. Épp kint voltunk a tónál és egy jól sikerült pillanatot sikerült megörökítenem. Bár itt nem kell semmit figyelni, de gondolom elmondanom se kell, hogy mi történt ezután.

4. A barátom küldött egy képet, amin épp hegyet mászik. Elsőre fel sem tűnt, miért olyan érdekes ez, hiszen már küldött jó pár ilyen képet. Majd megláttam…

5. Az egyik internetező tette közzé a minap ezt a posztot, amin jót nevettünk. Mondanom sem kell, van, amikor a férfiak egy hajfestést sem vesznek észre.

6. Barátomnál voltunk éppen házibuliban, majd kértem tőle egy kis üdítőt, és mondta, hogy szolgáljam ki magam. Ez a látvány fogadott. Nem tudom ki találta ki ezt a csipeszes megoldást a családban, de egyszerűen zseniális.

7. Az állatkertben jártunk minap, és egy számomra addig ismeretlen tényt tudtam meg, amit mindenképp meg akartam osztani a net világával: A kacsacsőrű emlősök mérge olyan erős, hogy azon még a morfium sem tud enyhíteni.

8. Szerintem annyira édes ez a dinnye. Nagyon büszke vagyok magamra,mert ez az én kertemben nőtt. Ezt nem kell szeletelni.

9. Elmentünk kirándulni a hétvégén, majd észrevettük, hogy az erdőben van egy olyan fa, ami hasonlít az egyik sárkányra a Trónok harcából.

10. A barátnőm a minap vett egy táskát, számomra még mindig annyira furcsa, amikor ránézek a szekrényre. Nem tudom eldönteni, hogy valódi avagy sem.

11. Épp a kedvenc éttermemben vacsoráztunk a párommal, és kagylót rendeltem. Amikor felnyitottam az egyiket, ez a gyönyörű gyöngy volt benne. Szerencse, hogy nem ettem meg, lehet a fogam bánta volna először.

12. Vett a papám egy légycsapót: szerintem ez az utolsó esély-légycsapó lehet. Bár, azért kíváncsi lennék rá, hogy azon a kis lyukon eddig mennyi légy szabadult ki…

13. Amikor felnőttként már olyan részleteket és párhuzamokat látunk meg a mesék és filmek között, hogy azután már minden világossá válik. Csak azt nem értjük, ki másolt le kit.

14. A kedvenc részem,amikor Homer és Marge azon tanakodnak, hogy hogyan született meg Maggie, miközben az újszülött képe már ott lóg a falon.

15. Ti észrevettétek már, hogy az Oroszlánkirály összes jelenetében, ahol Zordon van, mindig kint vannak a karmai? Eddig még mi sem figyeltük meg.

16. Ma sikerült reggeli közben rájönnöm, hogy tulajdonképpen nagyon egyszerűen el lehet távolítani a morzsát a kenyérpirítóból. 25 évig rosszul csináltam…

17. Régóta tudjuk, hogy a chipes zacskók tele vannak levegővel. Én most úgy érzem, megütöttem a Jackpotot, mert egy jó nagy darabbal örvendeztetett meg a Sors.

18.Ralph Wiggum nem is biztos, hogy Wiggum fia. A hajkoronában azért van némi eltérés.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments