HomeCrazy17 dolog, amin nem tudunk napirendre térni

17 dolog, amin nem tudunk napirendre térni

Az emberi kreativitás vagy talán a hanyagság határtalan. Persze, van, amikor nem mindenre tudunk odafigyelni, vagy épp nincs idő rá, ez megesik. De mégis, nem értjük azokat az embereket, akik pl. egy szép BMW-én nem képesek kicserélni az ablaktörlő lapátot, helyette inkább egy seprűt raknak oda, ami biztos szépen végigkarcolja az ablakot. És mennyi ilyen ember van, aki úgy gondolja zseni és egyedi dolgot hozott létre, közben pedig a fél világ értetlenül csóválja a fejét, hogy mit akart ezzel elérni.

1.A furgon hátulján lévő ablaktörlő lapát teljesen felesleges. A mögötte lévő autós pedig elmesélte, hogy előtte folyamatosan használta az ablaktörlőt a sofőr, csak azt nem értjük mire.

2.Általában a legtöbb ajtót ajtó kitekintővel értékesítik, de ezt a közepére szokták elhelyezni. Ezen az ajtón abszolút semmi értelme nincs, mégis rárakták.

3. Ez az ajtó nem tudjuk mi célt szolgál, mivel sokkal egyszerűbb megkerülni, mint átmenni rajta. Lehet, hogy a kivitelezőknek volt egy felesleges ajtójuk, és nem akarták, hogy kárba vesszen.

4. Egy gyufa, amit nem tudsz semmire használni. Ilyen sajnos néha megesik a csomagolásban, szóval nem értjük, miért akadt fent ezen a vásárló.

5. Egy mozgólépcső nagyon hasznos tud lenni, nagyon sok bevásárlóközpontban találkozhatunk vele. Ezt nem tudjuk hova tervezték, szerintünk csak lerakták valahova, hogy a munka el legyen végezve.

6. Ajtó kitekintő ugye van az ajtókon, de hogy mi célt szolgálhat a hűtőn nem értjük. Talán a pörkölt szeretne kikukucskálni?

7. A legtöbben utáljuk, ha esőben beázik a cipőnk. Ilyenkor rohanunk haza, hogy minél előbb le tudjuk venni. Ezt az ötletet New York utcáin fotózták, de nem hiszem, hogy szabadalmaztatni fogják.

8. Teljesen felesleges felhívni a figyelmet arra, hogy “Homok”, mikor szabad szemmel is jól látható. Azért egy taps jár érte.

9. Amikor a vízforralót rosszul használod. Azt értjük, hogy vannak konyhai analfabéták, na de ennyire?

10. Amikor a tervezők fantáziája elszabadul. Nem értjük, hogy ennek a cipőnek mi értelme, és egyáltalán ki venne fel ilyet.

11. Gondold el te nyugodtan kezet mosol, majd valaki felpattan melléd a dolgát végezni. Gyönyörű látvány lehet.

12. Ez a konnektor rendkívül hasznos lehet, ha zuhanyzol és egy kis extrára vágysz. Mi azért nem próbálnánk ki.

13. Amikor nincs elég hely a fürdőben a mosógépnek és jön egy isteni sugallat, hogy a wc-ben pedig van. Csak azt nem tudjuk, hogy hogyan pakol be és ki, ha ilyen magasan van.

14. Amikor nincs elég pénzed egy új ajtóra, de azért kellene valami a kocsira.

15. Egy semmibe nyíló ajtó, amit valószínű az Instagramozóknak hoztak létre.

16. Egy ékes példája annak, amikor már annyit költöttél az autódra, hogy ablaktörlő helyett inkább seprűt raksz fel, mert az pont van otthon és nem kerül semmibe.

17. Egy bombabiztos lopásgátlót szerelt fel az úriember erre az autóra. Szerintünk senki nem akarná ellopni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments