HomeInteresting17 bosszantó dolog, amitől minden emberben felmenne a pumpa.

17 bosszantó dolog, amitől minden emberben felmenne a pumpa.

Sajnos ahány ember él a világon az annyiféle. Vannak jobbak és vannak rosszabbak, ám akik utóbbiba tartoznak úgy gondolják mindent megtehetnek úgy, hogy nem kell számolniuk semmilyen következménnyel. Jelen pillanatban a  szabályszegőkről, és a gondatlan szülőktől, alkalmazottakról, főnökökről beszélünk, akik olyan dolgokat tesznek, amitől más kitépné a haját. A cikkünkben szereplő képek olyan jeleneteket tartalmaznak, melyek még a leghiggadtabb embereket is se perc alatt felbosszantják. Láttatok már olyan embert, aki csak azért átmászott a korláton, hogy közelebb legyen egy műemlékhez, szoborhoz, vagy állt már olyan helyre, ami a mozgáskorlátozottaknak volt fenntartva?! Nos, ha ezek téged is felidegesítettek, akkor bizonyára eme képek is ki fognak hozni a sodrodból.

1, Speciel én magam sem értem, hogy az emberek mi okból kifolyólag szegik meg a szabályokat csak azért, hogy 30-50 centivel közelebb legyenek az adott tárgyhoz és ott csináljanak képet.

2, Vannak szülők, akik egyáltalán nem figyelnek oda vásárlás folyamán a gyerekeikre, akik egy idő után hajlamosak elunni magukat és rendezkedni.

3, Szerintem semmi sem indokolja azt, hogy a repülőgép fedélzetén így szárítson valaki fehérneműt. Ez mindennek a teteje.

4, Egy mozi alkalmazottja lefotózta, hogy mit hagynak maguk után az emberek minden egyes film után.

5, Emberek, akik csak azért törnek borsot mások orra alá, mert számukra ez vicces. Akkor már nem nevetnének, ha ez fordítva fordult volna elő.

6, Vannak emberek, akik annyira nem értékelik, amijük van, hogy még a méreg drága telefonjaikat is tányérnak használják.

7, Bizonyos gyártók ilyen trükkökkel veszik rá a vásárlókat, hogy megvegyék a termékeiket.

8, Egy család felvett egy embert, aki így takarította ki a szőnyeget.

9, Egyesek nem figyelnek arra, hogy milyen károkat tudnak okozni. Ez az ember például magasról tett arra, hogy a frissen öntött aszfaltba hajt bele.

10, Vannak emberek, akik úgy gondolják mindenhez joguk van, például ez az illető a mozgáskorlátozott parkolóba állt be.

11, Egy nő, aki nem bírta tovább a bevásárlással járó nehézségeket és úgy gondolta megpihen egy kicsit a sajtok között a hűvösben.

12, Egyes kézbesítők olyan magasról tesznek a csomagokra, hogy a kisujjukat se mozdítják azért, hogy a küldeményeket a száraz helyre tegyék.

13, Egy férfi, aki megsértette mások magánszféráját azzal, hogy így helyezte el a lábait a repülőn.

14, Egyes emberek kukás kocsinak használják a tömegközlekedési eszközöket. Bezzeg, amikor ők ülnek egy szeméttel teli buszon akkor mindig háborognak.

15, Nem értem mi szükség van arra, hogy bizonyos árcédulákat a bevásárlókocsik fogantyújára tegyenek.

16, Vannak, akik nem tisztelik a természetet és mindenféle betűket, szavakat és mintákat vésnek a környező növényekbe.

17, Miért kell minden műemléket így megrongálni. Ki leli ebben az örömét?

Titeket mi idegesít a legjobban?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments