HomeCelebrity16 híresség gyereke, akik rengeteget változtak az elmúlt években.

16 híresség gyereke, akik rengeteget változtak az elmúlt években.

Az elmúlt évek, évtizedek során rengeteg híresség gyermekét láthattuk az interneten, akik teljesen elbűvölték az embereket. Például Paul Walker kislánya, egyszerűen rabul ejtette sok ember szívét és képtelenek voltak gyönyörű arcát és tekintetét kiverni a fejükből. Az évek során azonban ezek a cuki kis baby babák megnőttek és elindultak a felnőtté váláshoz vezető úton. Döbbenet, hogy mennyire repül az idő, és ők milyen sokat változtak. Mintha csak tegnap lett volna, hogy Jaden Smith édesapjával Will Smith-el együtt szerepelt “A boldogság nyomában” című filmben. Mára már egészen eltérő külsővel rendelkezik. Mostani cikkünkben hozzá hasonló sztár gyerekeket hoztunk el, akik nagyon megváltoztak az évek alatt.

1, Az ikonikus színész Paul Walker lánya, Meadow Rain Walker már 20 éves is elmúlt. Mintha csak tegnap lett volna, hogy felkerült a bal oldali kép az internetre.

2, Michael Jackson lánya, Paris-Michael Katherine Jackson áprilisban töltötte be a 21. éltévét. A világ mind a mai napig úgy emlékszik rá, ahogy a bal képen látható.

3, A Nirvana rockegyüttes frontembere, Kurt Cobain és a híres színésznő Courtney Love kislánya is már felnőtt. Frances Bean Cobain már 27 éves is elmúlt.

4, A szupermodell Cindy Crawford kislánya, Kaia Gerber is már felnőtt hölggyé cseperedett. Szeptember 3-án fogja betölteni 18. életévét.

5, Brandon Thomas Lee, a Baywatch sorozat koronázatlan királynője Pamela Anderson fia, aki idén lépett 23. életévébe.

6, A mindenki által jól ismert természettudós illetve krokodilvadász, Steve Irwin kislánya is felnőtt lett. Hihetetlen, hogy repül az idő Bindi Irwin már betöltötte a 21-et.

7, A népszerű színésznő Kate Beckinsale cuki kislánya Lily Mo Sheen is szépen felcseperedett az évek során. A 20 éves Lily anyja nyomdokaiba lépett és színésznő lett.

8, Az énekes dalszerző, Lionel Richie szép mosolyú hercegnője, Sofia Richie augusztusban töltötte be a 21. életévét.

9, A közkedvelt amerikai színésznő, Leslie Mann két gyönyörű gyermeke, Maude és Iris Apatow is felnőttek. Maude 21, Iris pedig 16 éves.

10, Julianne Moore színésznő tündéri kislánya Liv Freundlich, döbbenet, de már betöltötte a 17. életévét. Elképesztő, hogy repül az idő.

11, Az ikonikus színész John Travolta lánya, le sem tagadhatná apja vonásait. A kis Ella Bleu Travolta kész hölgy lett, áprilisban ünnepelte 19. születésnapját.

12, A modellként dolgozó Christie Brinkley lánya Sailor Lee Brinkley-Cook nagy valószínűséggel anyja nyomdokaiba lépett, ami nem csoda, hisz elképeszető géneket örökölt.

13, Will Smith fiát, már gyerekkorában is ismerte a világ, azonban most Jaden Smith felnőtté cseperedett és már a 21. életévét is betöltötte.

14, A híres és népszerű Rob Lowe fia, John Owen Lowe is rengeteget változott az évek alatt. John már 14 éves is elmúlt.

15, A híres színész, Alec Baldwin és ikonikus felesége, Kim Basinger közös gyermeke Ireland Baldwin is gyönyörű szép lett akárcsak édesanyja.

16, Lisa Rinna színésznő lánya Delilah Belle Hamlin anyja szépségét örökölte. A 21 éves lány előtt hatalmas karrier áll.

Szerinted is nagyon megváltoztak?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments