HomeCrazy16 híresség, akik bebizonyították, hogy 40 felett is létezik igaz szerelem

16 híresség, akik bebizonyították, hogy 40 felett is létezik igaz szerelem

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy a szerelem és a szenvedély a fiatalok kiváltsága. Pedig ez nem igaz. Nagyon sokan bebizonyították a sztárvilágban és a környezetünkben, hogy van az a szerelem, ami időtlen és akár 40 éves kor felett is átélhető. Fontos, hogy mindkét fél megdolgozzon a kapcsolatért, kompromisszumképesek legyenek és tiszteljék a másikat.

  1. Dwayne ‘The Rock’ Johnson

A Szikla rajong feleségéért, akit 12 év után jegyzett el, majd 2019-ben pedig feleségül vette. Akárhol látjuk őket, sugárzik róluk a boldogság és az egymás iránt érzett vonzalom.

2. George Clooney

A híres agglegény, aki már számtalan női szívet összetört, 52 évesen megállapodott. Amal Alamuddin, a híres ügyvéd tudta elcsavarni a fejét, majd összeházasodtak, azóta pedig megszületettek ikreik is.

3. Cameron Diaz

A színésznő és a zenész szerelme nagyon gyorsan bontakozott ki, 10 hónap után már össze is házasodtak. Cameron ekkor volt 42 éves. Egy közös gyermekük született.

4. Amy Adams

A színésznő 41 évesen ment férjhez. Azt nyilatkozta egyszer a jó dolgokra kell és érdemes is várni, nem kell mindent siettetni.

5. Bruce Willis

Bruce Willis, akiért nők millió rajonganak még egyszer megházasodott. 54 évesen vette fel barátnőjét, Emma Heming-et, 2 év után. Szerinte őrült szerelme estek, amit csak egy házassággal lehetett megpecsételni.

6. Salma Hayek

François-Henri Pinault-al kötött házasságot a gyönyörű színésznő, aki ekkora volt 42 éves. A színésznőnek ez már a 2. házassága, azonban azt nyilatkozta, sosem gondolta volna, hogy vár rá még egy, minden elsöprő szerelem.

7. Julianne Moore

A színésznő és férje még 1997-ben találkoztak, azóta alkotnak egy párt. Rengeteg idő után is még sugárzik róluk a boldogság és szerelem, ami mintaként szolgálhat mindenkinek.

8. Daniel Craig

Rachel Weisz és a sármos színész még 2011-ben házasodott össze, 4 ember jelenlétében. A színész ekkora 43 éves volt, de soha nem volt még olyan szerelmes, mint most.

9. Mariska Hargitay

A gyönyörű, magyar származású színésznő sosem gondolta volna, hogy Peter Hermann majd a férje lesz. Azt a 2004-es találkozást azóta is felemlegetik és életük legszebb napjának tartják.

10. Barbra Streisand

A híres színésznő 56 éves volt, amikor összeházasodott a színészóriással, James Brolin-nal. A két színész egyébként 1998 óta van együtt és azóta is boldogok.

11. Richard Gere

Alejandra Silva-t sokan bírálták, hogy nem őszinte a közeledése a színészhez. A hölgy végül bebizonyította, hogy szándékai azok, a színész pedig el is vette feleségül. Ekkor 69 éves volt, és azóta se bánta meg döntését.

12. Hugh Grant

A színész és gyönyörű felesége sem siették el a házasságot. A színész ekkor volt 58 éves és már 3 gyermekük volt, mikor 2018-ban rászánták magukat a boldogító igen kimondására.

13.Vince Vaughn

A színész feleségét nem nagyon látjuk reflektorfényben, mivel civil állása van, ingatlanügynök. A pár 2010-ben házasodott össze, egy fiút és egy lányt nevelnek.

14.Dick Van Dyke

Dick 2006-ban találkozott mostani feleségével, amikor még az előzővel együtt volt. Miután elváltak, első dolga volt újra megházasodni, Ariel-el azóta is boldog házasságban élnek.

15. Alec Baldwin

Hilaria Thomas-t az első találkozásuk után 1 évvel elvette feleségül. Már 4 gyermeke született a gyönyörű feleségétől, majd bejelentették, hogy érkezik az 5. baba.

16. Harrison Ford

Calista Flockhart-al 2002-ben kezdtek el randizni, végül Valentin-napon elvette feleségül, 2009-ben. A színész ekkor már 68. életévét taposta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments