HomeCute16 dolog, amivel átvernek minket mindennap

16 dolog, amivel átvernek minket mindennap

A reklám szakemberek tudják, hogy mit hogyan kell eladni a legköltséghatékonyabban. Mi pedig nem is figyeljük az apró részleteket, amikor vásárolunk. Sokszor pedig jön a meglepődés, ha rájövünk, hogy valójában, mit is vettünk. Ilyenek a chips-es zacskók, amik bár elég nagynak néznek ki, a benne lévő tartalom elég csekély a zacskó méretéhez képest. De nemcsak ezzel vernek át minket, hanem számos más dologgal is. Most összegyűjtöttük a számunkra legmegdöbbentőbb dolgokat:

1.A Faberlic kozmetikumokkal érdemes vigyázni, mert nem mindig azt kapjuk, amit megvettünk.

2. Bár elsőre átverésnek tűnhet, de ha jobban belegondolunk, sokkal költséghatékonyabb megoldás ez, mint a térkő.

3. Így már értjük, hogy hogyan lehet ilyen szépen behajtogatni a törölközőket, mert valahogy nekünk otthon nem sikerül. Lehet egy ilyen szivacsot kellene vennem…

4. Akartam egy szép, elegáns késélezőt, ami akár a konyha dísze is lehet. Természetesen rendeltem, eléggé átverve érzem magam.

5. Régóta akartam egy stúdiószobát, így elmentem vásárolni, de nagyon sokalltam az akusztikus hangpanel árát, így úgy döntöttem rendelek neten. Nem kellett volna. Visszaküldéssel ugyanannyiba került, mintha megvettem volna személyesen.

6. Nagyon utálom a boltokat járni, így rendeltem a neten egy ruhát. Nem értem az eladókat, feltesznek egy gyönyörű ruhát, amit én, mint vásárló megveszek, majd nem azt kapom, amit vettem. Ez egy igazi átverés!

7. A hollywood-i filmekben mindig olyan gyönyörű a pázsit. Én akármilyen kertészt hívok, akármilyen fűmagot veszek, sosem lesz olyan szép, majd az egyik kint élő ismerősöm elárulta a titkot: átfestik.

8. Hát ezentúl biztos nem veszek a férjemnek Old Spice-t. Röhejes, hogy egyébként nem is olcsó, meg még alig van benne valami.

9. Értem én, hogy sajnos az én méretem már plus size, de azért nem vagyok ekkora darab szerintem. Még egy medvére is nagy lenne.

10. Unokahúgom szereti a cápákat, így születésnapjára végre sikerült találnom egy cápás fülbevalót, amit rögtön meg is rendeltem. Születésnapján, délelőtt megérkezett a termék, a sírógörcs kerülgetett.

11. Imádom az avokádót, és azokat a termékeket is, amik vele kapcsolatosak. Így akartam egy ilyen díszt a karácsonyfára. Férjem ment el vásárolni, elküldtem neki a képet, az eladó szerint van egy teljesen ugyanolyan avokádó díszük, mint amilyet én szeretnék. Ugyanolyan…na persze.

12. Feleségem rendelt az interneten egy új serpenyőt, mert a régi már elhasználódott. Szerintem törpéknek készíthették, vagy babaszobába.

13. A chips-es zacskó. Szinte mindenki idegesítette fel már magát rajta, mivel a csomagoláshoz képest, nagyon kevés benne a tartalom. Azóta nem is veszek, inkább sütök itthon.

14. Kisfiam, ahogy meglátta ezt a nagy kutyát, egyből beleszeretett. Így rendeltünk neki a férjemmel szülinapjára egyet, de valahogy a szállítás alatt összement a mérete.

15. Ó igen, azok a jó kis szemöldökfestékek, amiket egyszerűen csak felraksz és már mehetsz is utadra. Arról viszont senki nem szólt, hogy időben elkezd felpöndörödni.

16. Hát ez az ostya sem néz ki éppen olyannak, mint amilyen a csomagoláson van. Értem én, hogy közben sérülhet a rengeteg pakolástól, de úgy tűnik, mintha mák lenne benne, nem kakaó.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments