HomeInteresting16 dolog, amit egyik orvos sem mond el a nőknek a terhesség...

16 dolog, amit egyik orvos sem mond el a nőknek a terhesség során.

Nem számít, hogy hány könyvet vagy cikket olvasol el, soha nem fogod teljesen megérteni, milyen érzés is valóban terhesnek lenni. Csak azok a nők érthetik meg, akik már átélték ezt az időszakot, ők azok, akik kellő tapasztalattal rendelkeznek és több tanáccsal tudnak ellátni, mint bármilyen babaváró könyv. Sokan nem tudják milyen kiváltság az, mikor képesek egyedül bekötni a cipőiket, vagy felvenni egy kulcsukat a földről. Ezt egy nagy pocakkal rendelkező nő már képtelen megcsinálni. A mai cikkünkben úgy döntöttünk, hogy bemutatjuk nektek vidám és vicces képregények formájában, hogy milyen is a várandósság a valóságban.

1, Rájössz, hogy terhesen sok dolgot nem tudsz majd megcsinálni, például nem tudod bekötni a cipőd, nem tudod felhúzni a nadrágod, nem tudsz lehajolni, hogy a kulcsodat felvedd a földről. Ha nincs senki melletted, aki segíthet, akkor vége az életednek is.

2, Gyakorlatilag minden szagtól undorodni fogsz még azoktól is, amiket eddig szerettél.

3, Csak egyetlen egy dolog jár majd a fejedben, hogy a párod mielőbb lásd, és ott legyen melletted minden egyes percben.

4, Felbosszantod magad, mikor fitnesz ladykről nézel képet, akik még 8 hónapos terhesen is remek formában vannak. Szívedből fognád a telefont és azonnal felgyújtanád, hogy ne kelljen többet ilyen fotókat nézegetned.

5, Összeteszed a két kezed, ha végre találsz egy cipőt, ami jó lesz a feldagadt, felvizesedett lábaidra. Persze nem biztos, hogy elnyeri a tetszésed, de nincs más választásod, mert csak ebben tudsz majd menni.

6, Még ki se nyitod reggel a szemed, de már fáradt vagy. Úgy érzed magad, mint, akin átment az úthenger.

7, Sokkal jobban kell majd pisilned, mint bármikor máskor az életed során. Gyakorlatilag az lesz az új otthonod, ugyanis a baba annyira fogja nyomni a húgyhólyagod, hogy nem fogod tudni, mikor kell tényleg pisilned és mikor nem.

8, Egy idő után észreveszed, hogy a tested drasztikusan megváltozik. Nagyobb lesz a hasad, a kebled, feldagadnak a bokáid, semmilyen ruha nem lesz már kényelmes, és sírva elrohansz mikor meglátsz magadról egy fürdőruhás képet.

9, Lesznek olyan emberek, akik gyermekneveléssel kapcsolatos tanácsokkal fognak ellátni, úgy, hogy nekik egyáltalán nincs is gyerekük. Sőt, lesz olyan ember, aki a várandósság alatt is traktálni fog a butaságokkal.

10, Mindenki azt hiszi, hogyha terhes vagy, akkor törékeny és gyenge is. A férjed még téged is hajlandó vinni a kezében, nehogy megerőltesd magad sétálás közben.

11, Lesznek napok, hetek, hónapok, mikor egyre jobban fogsz félni a szüléstől. Folyamatosan azzal kapcsolatos videókat nézel, és saját magad rá fogod paráztatni az egészre.

12, Mindenki azt hiszi, hogy a terhesség felér egy nyaralással, holott ez nem így van. Azt gondolják, ezt bárki játszi könnyedséggel megcsinálja, ám ez nem igaz.

13, Akivel találkozol, azt fogja mondani, hogy mennyire ragyogsz, milyen boldognak tűnsz, persze erre te már nem tudsz mit reagálni, csak arra vársz, hogy valaki kimentsen ebből a kavalkádból.

14, Rájössz, hogy a terhesség egyáltalán nem olyan, ahogy a könyvekben leírják, mert ahány nő, annyiféle terhesség van.

15, Komoly problémáid lesznek a mozgással. Semelyik póz nem lesz kényelmes, és minden, ami rajtad van zavarni fog.

16, Bizony lesznek olyan idegesítő szokásaid és kívánságaid, amivel az őrületbe kergeted a párod.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments