HomeCelebrity15 izgalmas tény Will Smith-ről, amiről még biztosan nem hallottál

15 izgalmas tény Will Smith-ről, amiről még biztosan nem hallottál

Willard Carroll Smith, vagyis Will Smith 1968. szeptember 25-én született Pennsylvaniában. Amellett, hogy színészkedik Smith többszörös Grammy-díjas hip-hop előadó is. A Newsweek “a bolygó legbefolyásosabb színészének” nevezte.

A függetlenség napja, a Men is Black – Sötétzsaruk, a Bad boys vagy éppen a Legenda vagyok csak néhány film azok közül, amikkel hatalmas sikereket ért el. A színész napjainkban is aktív, következő filmje jövőre kerül majd a mozikba. Oscar és Golden Globe-díjat ugyan még nem nyert, de a jelölésig már több alkalommal is eljutott. Mindegy, hogy akciófilmben vagy vígjátékban szerepel, a maximumot nyújtja, nekünk pedig nincs is más dolgunk, mint élvezni az előadást. Cikkünkben a sok olyan információ mellett, amelyet már mindenki tud Will Smith-ről, most olyanokat árulunk el, amikről talán még sosem hallottál.

Felajánlották Will-nek Neó szerepét a Mátrix című filmben, de ő nem vállalta el. Az ok pedig egy kissé furcsa, ugyanis azt mondta, nehéz lenne megformálnia a karaktert.

Az iskolás Will a herceg (prince) becenevet viselte, ugyanis nem létezett olyan helyzet, amiből ne tudta volna magát kidumálni. Huszonkét évesen szerepet kapott a Kaliforniába jöttem című sorozatban, amit hazánkban is vetítettek. A sorozat eredeti címe the Fresh Prince of Bel-Air, bár ennek semmi köze gyerekkori becenevéhez.

A színész már húsz éves kora előtt milliomos lett.

Will egyébként nagyon jól beszél spanyolul, sőt, kiválóan sakkozik.

Brad Pitt nem akart szerepelni a Mr. és Mrs. Smith című filmben, mivel nem engedték, hogy Nicole Kidman legyen a párja. Ekkor felmerült Will Smith neve is, de végül Brad Pitt maradt.

Társtulajdonosa a Philadelphia 76ers kosárlabdacsapatának.

James Lassiter, producer és Smith közösen alapítottak egy filmstúdiót, Overbrook Entertainment névvel.

A színész előszeretettel támogat jótékonysági alapítványokat, sőt, van egy általa létrehozott is, amely a gyerekeket segíti.

Will Smith kedveli Magyarországot, többször is járt már hazánkban, de ezt mindannyian tudjuk. Azt viszont már kevesebben, hogy odavan a Rubik-kockáért és ötvenöt másodperc alatt ki is tudja rakni.

Ő az egyetlen olyan hollywoodi színész, akinek zsinórban nyolc filmjének bevétele is átlépte a száz millió dollárt.

Első sorozata alatt nemcsak a saját, hanem a többi karakter szerepét is kívülről megtanulta, mert jó benyomást akart kelteni.

A színész ötvenedik születésnapja alkalmával a Grand Kanyon Nemzeti Park felett ugrott egy helikopterből, bungee kötéllel. Az ugrás azt mondta, sikerült leküzdenie félelmét, sőt, a félelem egyenesen boldogsággá alakult át.

“Oh, hell no.” Ez a mondat ismerős lehet számodra, ugyanis mindegy milyen filmről van szó, Will Smith száját biztosan elhagyja ez a néhány szó.

A 2017-es Cannes-i Filmfesztiválon Smith is zsűritag volt.

Steven Hiller kapitány szerepe volt az övé az 1996-os A függetlenség napja című filmben. A karakter megformálásához Harrison Ford Csillagok háborúja filmsorozatban mutatott színészi játékát vette alapul. Ez segített neki olyan hűen eljátszani a hős pilótát.

A People magazin olvasóinak szavazatai alapján benne volt a világ ötven legszebb férfija között.

Smith-re ráragasztották a Mr. Július nevet, ugyanis ebben a hónapban adták ki az összes nagy sikert elért filmjét.

Végül, de nem utolsó sorban a színész neve is olvasható a Guinness Rekordok könyvében, ugyanis mindössze tizenkét óra alatt a lehető legtöbb nyilvános helyen jelent meg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments