HomeDivat15 híresség, akik nagyon hasonlítanak a mesék főszereplőire

15 híresség, akik nagyon hasonlítanak a mesék főszereplőire

Ha nézünk egy Disney mesét, általában a történetre koncentrálunk. Az már régóta ismert dolog, hogy a mesék kiváló hatással vannak a gyerekekre és nagyon fontos az ő életükben. De ugye nem mindegy, hogy az látott vagy hallott mese, mert kezdetben a hallott mese az, ami fejleszti az agyukat és a képzelőerejüket. Később azonban, amikor már annyi idősen, szívesen néznek meséket, és mindegyik gyerkőcnek lesz kedvenc meséje, amire felnőttként is szívesen emlékszik vissza. Sok szemfüles felnőtt azonban észrevette, hogy bizonyos hírességek és kedvenc főszereplői között hatalmas hasonlóság van. Igazuk van. Mi most ezeket összegyűjtöttük, hogy szerintünk melyik híresség hajaz legjobban a mese karakterekre.

1.Amy Adams és Ariel, a kis hableány

Bár elsőre csak a vörös haj miatt gondolnánk, hogy hasonlítanak, de ha jobban megnézzük, azért a két arc között is találunk hasonlóságot.

2. Steve Harvey és Krumplifej Úr a Toy Storyból

Itt annyira nagy a a hasonlóság, hogy meg megmernénk azt is kockáztatni, hogy a színészről mintázták Krumplifej Urat.

3. Zendaya és Pocahontas

Pocahontas mindannyiunk kedvenc meséje volt, volt egy időszak, amikor a lányok hercegnők helyett Pocahontasok szerettek volna lenni.

4. Danny DeVito és Phil a Herkulesből

A nagyszerű színész számos filmben és sorozatban megcsillogtatta már tehetségét, így sokan úgy gondolják, hogy Phil-t róla mintázták. Van azért hasonlóság kettejük között

5. Jason Momoa és Zordon az Oroszlánkirályból

Szinte biztosak vagyunk abban, hogy nem sok köze van a meséhez Jason Momoa-nak, azonban mégis találunk köztük hasonlóságot. Az Oroszlánkirály szintén gyerekkorunk egyik meghatározó meséje volt.

6. Amanda Seyfried és Rapunzel

A gyönyörű színésznő egyébként is úgy néz ki, mint egy hercegnő. Bár neki nincs olyan hosszú haja, mint Rapunzelnek, de ettől függetlenül simán eljátszhatná a karaktert egy filmben.

7. Chris Hemsworth és Jessica Chastain és a Szépség és a Szörnyeteg

A Thor istene egyébként is úgy néz ki, mint egy szőke herceg, és ha elvonatkoztatunk a Bosszúállóktól, rájövünk, hogy tényleg eljátszhatná a Nagy Ő-t egy mesében.

8. Jake Gyllenhaal és Nyálas Eugén az Aranyhaj és a nagy gubancból

A színész számos mozifilmben játszott már, de talán még sosem mondták neki azt, hogy hasonlít egy mesebeli karakterre, pedig így van.

9. Henry Cavill és Eric herceg a Kis hableányból

A sármos színész már pár szívet megdobogtatott, ahogy Eric herceg is Arielét. Talán a mese hercegét nem róla mintázták, de remek alany lenne egy mozifilmhez.

10. Reese Witherspoon és Csingiling

A gyönyörű színésznő bármilyen szerepet kitűnően el tud játszani, és még egy kis tündérnek is kiváló lenne.

11. Rihanna és A hercegnő és a béka

Az énekesnő nem igazán volt újabban aktív, már ami a zenéket illeti. A mese karakter és az énekesnő között azonban hatalmas a hasonlóság.

12. Lisa Edelstein és Nyanya Banya az Aranyhaj és nagy gubancból

A színésznő a Dr. House-ból vált igazán híressé, párhuzamot, -természetesen csak kinézetre- tudunk vonni a mese karakterrel.

13. Angelina Jolie és Ursula a Kis hableányból

Bár mi nem látunk lényeges hasonlóságot a színésznő és Ursula között, de a rajongók váltig állítják, hogy igenis van.

14. Chris Colfer és Pinocchio

A színész gyerekarca és kisugárzása annyira hasonlít Pinocchio-ra, hogy az elképesztő.

15. Nicole Scherzinger és Jázmin hercegnő az Aladdinból

Az énekesnő egyébként is elképesztően gyönyörű, ahogy Jázmin hercegnő is. Nem csodálkozunk azon, hogy a rajongók az énekesnő arcát látják bele a mese karakterben.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments