HomeBeautiful15 híresség, aki átveri a fél világot

15 híresség, aki átveri a fél világot

Az Instagramnak hála megszaporodtak az influencerek, akik szeretik a világnak csak a szépet és jót mutatni. Ezért nagyon sokszor futunk bele jól megkreált képekbe, amik szinte mérnöki pontossággal vannak összerakva, hogy minél jobb legyen az összkép. A legnagyobb influencerek pedig nem félnek különböző retushoz nyúlni, hogy minél szebbnek tűnjenek, de előbb-utóbb úgyis kiderül, hogy hogyan néznek ki valójában.

1.Talán az egyik legnagyobb ilyen játékos Kylie Jenner, aki először szájfeltöltésével vágta át az egész világot, majd folyamatosan tölt fel magáról képeket, de mindig kiderül a turpisság, mivel sokat fotózzák utcán is, ahol sokkolóan másképp néz ki.

2. Ő egy híres influencer, aki szintén szereti a szűrőket, de azért élőben teljesen másképp néz ki.

3.Vannak olyan beauty bloggerek, akik túltolják a filtereket és a retusálást és élőben szinte alig lehet őket felismerni.

4. De a retus sokkal jobb tud lenni, mint bármelyik ránctalanító krém, csak arra kell figyelni, hogy ne csináljanak vlogot.

5. Trisha Paytas előszeretettel hangsúlyozza teltkarcsúságát, de nem fél használni a filtereket sem a jobb eredmény érdekében. Mivel sokszor bukott le, manapság már smink nélkül áll a kamera elé.

6. Nem minden arany, ami fénylik.

7. A Photoshop pedig nagyon jó tesz a kornak.

8. Jó fény, jó smink és egy kis Photoshop, és már rég nem hasonlítasz arra, aki a tükörben visszanéz rád.

9. Azért élőben előjönnek a csúnya bőrhibák is.

10. A másik nagy Photoshop mesterünk Khloé Kardashian, aki élőben sokkolja rajongóit, mivel teljesen másképp néz ki a képeken, mint a valóságban.

11. Amikor takargatjuk magunkat a strandon és szomorkodva nézzük a jobbnál-jobb beachbodykat, akkor jusson eszünkbe ez a kép.

12. Vagy akár ez, ha azon gondolkozunk, hogy lángost vagy salátát együnk.

13. Annak ellenére, hogy nagyon sok ilyen jól megmunkált kép kering az interneten, egyre többen térnek vissza a természetességhez. Ő biztos nem…

14. A riporternek nem volt könnyű dolga, hogy megtalálja azt a lányt, aki a bal oldali képen található.

15. Hát, erre végképp nem tudunk mit mondani. Szerintünk többen is kikövethették, miután meglátták a tv-ben.

15. És ugye nem csak az arcon lehet gyors változást elérni, de a testen is.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments