HomeArt15 film, melyek szereplői a valóságban is egymásba szerettek

15 film, melyek szereplői a valóságban is egymásba szerettek

Mindenki szereti a romantikus filmeket. Vagyis a legtöbb nő. A férfiak persze csak legyintenek meg sóhajtoznak, de ahogy telik-múlik az idő, már ők is leragadnak egy szerelmünk lapjai előtt. Milyen szép is, amikor egy szerelmes pár egymásra talál a filmben. Mennyire megható? Elmélázunk azon, hogy bárcsak velünk is megtörténne. Nyilván eszünkbe jut, hogy ez persze csak fikció és még az is lehet, hogy utálták egymást a forgatás alatt. Néha azonban előfordul, hogy a két fél tényleg egymásra talál.

Hoztunk nektek egy pár hírességet, akiknél ténylegesen betalált ámor nyila. Nem csak a filmben, hanem a valóságban is összejöttek…

Mr. & Mrs. Smith – Brad Pitt és Angelina Jolie
A film mely véget vetett a legendás álompár, Jennifer Aniston és Brad Pitt házasságának. A forgatáson jöttek össze Angelina-val, akivel 6 gyereket neveltek együtt. 2016-ban 2 év házasság és 12 éves kapcsolat után elváltak.

Mint a villám – Nicole Kidman és Tom Cruise
1989-es közös filmjük után 11 évig éltek házasságban és 2 gyereket fogadtak örökbe. 2001-ben váltak el. Nicole Kidman azóta boldog házasságban él Keith Urban-nal.

Vicky Cristina Barcelona – Penélope Cruz és Javier Bardem
1992-ben figyeltek fel egymásra. Sok évbe telt, míg végül egymáséi lettek. 2010-ben házasodtak össze és 2 gyermekük van.

Daredevil – Jennifer Garner és Ben Affleck
2002-ben jöttek össze a közös filmjük forgatása közben. Akkoriban mindkettőjüknek volt valaki más. Ben Afflecknek Jennifer Lopez, Jennifernek pedig Scott Foley. 10 évig volt Ben és Jennifer házas. 3 gyermekük született, de 2017-ben elváltak.

Kleopátra – Elizabeth Taylor és Richard Burton
1962-ben forgattak együtt. Noha mindketten házasok voltak, de kettejük szerelme erősebbnek bizonyult. 1964-ben összeházasodtak. 12 év múlva váltak el.

Álmok otthona – Daniel Craig és Rachel Weisz
Mindketten A-listás színészek. 2011 óta házasok. 2018-ban jött az első pici.

Fekete hattyú – Natalie Portman és Benjamin Millepied
Benjamin táncosként és koreográfusként dolgozott a filmben. Így találtak egymásra. 2010-ben volt az eljegyzés, 2012-ben pedig az esküvő. 2 közös gyermekük van.

Túl a fenyvesen – Eva Mendes és Ryan Gosling
A pletykák szerint ebben a filmben estek egymásba. Nagyon privát életet élnek, de annyit tudni, hogy már 9 éve vannak együtt és 2 gyermekük van.

Zöld Lámpás – Blake Lively és Ryan Reynolds
A film pocsék volt, de legalább ez a két ember egymásra talált. Azóta is boldog házasságban élnek és három gyermekük van.

Tudom mit tettél tavaly nyáron – Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr.
A mai napig együtt vannak. Ebben az 1997-es filmben játszottak együtt és akkor találtak egymásra. 2 közös gyermekük van.

Step up – Channing Tatum és Jenna Dewan
A film forgatása utána összejöttek. 9 évig voltak házasok és 2013-ban lett egy közös gyerekük. Állítólag 2018-ban elváltak.

Este – Claire Danes és Hugh Dancy
2007-ben találkoztak a film forgatásán. 2009-ben összeházasodtak. 2 gyermekük van és még mindig boldog házasságban élnek.

Fény az óceán felett – Alicia Vikander és Michael Fassbender
2014-ben találtak egymásra és 2017-ben házasodtak össze. A mai napig boldog házasságban élnek.

A mexikói – Julia Roberts és Danny Moder
Daniel operatőrként dolgozott a filmen. Még mindig együtt vannak és 3 gyermekük van.

Trónok Harca – Rose Leslie és Kit Harington
„Nem tudsz te semmit Havas John!”. 2011-ben találkoztak a sorozat forgatása során. 2018-ban házasodtak össze és az első gyerekük idén esedékes.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments