HomeÉtelek15 étel, ami nem úgy érkezett meg, ahogy azt megrendelték

15 étel, ami nem úgy érkezett meg, ahogy azt megrendelték

A legtöbb étterem szállít házhoz. Sokan persze variálnak az ételeken, és nem mindig sikerül úgy leadni a rendelést, vagy úgy felvenni, ahogy azt szerettük volna. A rengeteg rendelés miatt sajnos sokszor hiba csúszhat a rendszerbe, amikor elkészítik az ételeket. Akik pedig megrendelték, nem mindig azt kapják készhez, amit szerettek volna. Természetesen egyből fel is rakták az internetezők ezeket az ételeket a közösségi oldalra, ahol a többiek jót szórakoztak rajta.

1.Rendeltem magamnak egy hamburgert, olyat, mint amit az étterem kínál ház specialitásaként. Nem éppen úgy néz ki, mint a képen…

2. A lányomnak rendeltem egy tortát az 1. születésnapjára. A cukrászt egyébként többen ajánlották…nos, vagy rossz napja volt, vagy nem igazán ért hozzá. Kislányom sírásban tört ki, mikor meglátta.

3. Szerettem volna a szendvicsbe extra uborkát, de nem arra céloztam, hogy az egész üveggel belerakják.

4. Rendeltem a helyi mexikói étteremből tacot. Mindig megnézem mi van benne, és ez a látvány fogadott. El is ment az étvágyam.

5. Rendeltem fagyit és hamburgert, az étteremben valószínű úgy értelmezték, hogy egyben kérném szépen.

6. Chilis babot szerettem volna egy kis chips burgonyával, de azt külön kértem. Meghozta a futár, aki előre elnézést kért, de elfogyott a dobozuk, így egybe rakták bele…

7. Kértem egy 4 évszak pizzát, majd küldték ezt. Nem tudom kinek az ötlete volt a fél főtt tojás, talán a húsvétra és a tavaszra utalhat?

8. Rendeltem a szállodában a szobába egy sajtos omlettet, úgy érzem, hogy teljesen más az elképzelésünk egy sajtos omlettről a személyzettel.

9. Rendeltem egy gyrost, mert már nagyon éhes voltam. Erre kaptam egy szerintem egy hamburgert, de borzalmas, ahogy kinéz.

10. Kértem egy görög salit az étteremből estére, mert már nem nagyon akartam enni, de éhes voltam. Erre ezt küldték. Nem tudom milyen saláta lehet.

11. Rendeltem egy hot dogot, és csak annyit kértem, hogy mustárt ne rakjanak bele, de minden más jöhet. Erre küldtek egy kiflit meg virslit.

12. A helyi étterem szállít ki reggelit kb. 11 óráig. Nagyon sokáig dolgoztam és fáradt voltam magamnak készíteni. Szerintem összekeverték a rendeléseket, mert én angol reggelit kértem, és ezt kaptam helyette.

13. Rendeltem egy pizzát, és kértem rá plusz adag szalámit. Szerintem kicsit félreértették a rendelésemet.

14. Van egy mexikói desszert, a sült banán. Azt kértem a helyi étteremből, erre kaptam ezt. Hát ezt én is bármikor el tudnám készíteni.

15. Kértem egy adag csokis muffint az ebédem mellé, karamellszósszal. Ezt kaptam meg. Még nem mertem megkóstolni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments