HomeCrazy15 ember, akik áldoztak a kreativitás oltárán

15 ember, akik áldoztak a kreativitás oltárán

Talán senki számára sem ismeretlen Bill Gates egyik híres mondata, ami mára már szállóigévé vált: „Mindig egy lusta embert választok ki egy nehéz munkára. Mert ő talál egy könnyű utat az elvégzésére.”. Ha pedig jól belegondolunk, igaza van, a lusta emberektől jönnek a legjobb megoldások a különböző problémákra. Nem gondolják túl az egészet, csak próbálnak gyorsan, viszonylag hatékonyan dolgozni, az már más kérdés, hogy mennyire lesz jó a végeredmény.

1.Rendeltem a kutyámnak nadrágot, nem igazán sikerült eltalálnom a méretet úgy érzem.

2.Gondoltam rábízom unokatesómra a torta sütést, mivel cukrász lesz, és elvileg nagyon szépen dolgozik. Hát a szép nála valami teljesen mást jelent.

3. Kértem a férjemet, hogy rakja rendbe a mosdóban a wc-papírt, ő úgy gondolta, hogy ezzel rengeteg helyet spórol meg, viszont arra nem gondolt, ha épp dolog közben fogy el, hogy veszi le a legfelsőt…

4. Elképzelés vs. valóság is lehetne a kép címe. Próbáltam én magam a lányom születésnapjára sütit sütni, de nem igazán jött össze. Legközelebb inkább rendelek.

5. Egy bár mosdójába mentem el, nem tudom ki lehetett a szakember, de érdekesen oldotta meg az egészet. Szerintem többet nem fogják hívni.

6. Mondtam a férjemnek, hogy nem jó a zuhanyfej, vegyen másikat. Mondta, ő majd megszereli, hiszen jó az még. Érdekesen oldotta meg mindenesetre.

7. Elsőre semmi különös nincs a képben, de ha jobban megnézzük, rájövünk mi a hiba…

8. Otthon hagytam a férjemet és a gyerekeket, mert el kellett utaznom egy hétvégére üzleti útra. Mikor visszajöttem ez a látvány fogadott, elvileg bundás kenyeret akart sütni.

9. Anya megkérte, hogy készítsek egy képet magamról, mert szeretné kiakasztani a falra. Azt mondta, hogy nem ilyenre gondolt, de ha már megvan, felrakja.

10. Megkértem a fiamat, pucolja meg a krumplit, de félúton úgy érzem feladta ezt a projektet.

11. Rendeltem egy széket, és a cég elég vicces kedvében lehetett, hogy egy babaszobába való bútordarabot küldött.

12. Próbáltunk minél olcsóbban boxzsákot rendelni az öcsémmel, de itt teljesen jogos az „olcsó húsnak, híg a leve” mondás.

13. Beszéltem a nyomdával, hogy a férjemnek egy pólót szeretnék szülinapjára. Úgy néz ki, ők nem figyeltek eléggé, azonban teljesen meg voltak elégedve a munkájukkal.

14. Használtan rendeltem egy cipőt, és az eladónak nem volt papírja, így alsóneművel bélelte ki a dobozt. Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.

15. Szerettem volna az ikreknek olyan sapkát rendelni, amin saját képük van. Nem jött össze.

Most Popular

Recent Comments