HomePeople15 ember, aki olyan felfedezést tett, ami után másként tekintett szeretteire

15 ember, aki olyan felfedezést tett, ami után másként tekintett szeretteire

Nem létezik olyan ember a világon, aki ne hazudna életében legalább egyszer. Persze ez nem jelenti azt, hogy rossz szándékkal tenné, hiszen mindannyian hallottunk már a kegyes hazugságról. Ennek lényege, hogy igyekszünk megóvni egy számunkra rendkívül fontos személyt. Inkább elhallgatjuk előle a legrosszabb dolgokat annak érdekében, hogy ne okozzunk neki csalódást vagy fájdalmat.

De van az a pont, amikor megérzi, hogy valami nem stimmel és ilyenkor ki kell találnunk valamilyen hihető hazugságot, hogy megnyugtassuk és ezzel megkíméljük őt. Cikkünk hőseinek rokonai is ehhez a módszerhez folyamodtak, ám szeretteik később olyan információ birtokába jutottak, ami megváltoztatta korábbi hozzáállásukat az adott személyhez.

„Édesanyám folyamatosan azt mondta nekem, hogy édesapám egy nagyon gonosz és rossz ember, ezért akármikor találkoztam vele, mindig rosszul éreztem magam. Amikor elhunyt és a dolgait elkezdtem kiválogatni rájöttem, hogy volt időszak mikor inkább megvonta magától az ételt, csakhogy tudjon nekünk pénzt küldeni.”

„A nagyapám halála után megtaláltuk a házában a naplóját és nem bírtuk ki, hogy ne olvassunk bele. Életének utolsó éveiben arról írt, mennyire hiányzott neki a nagyim és mennyire egyedül érezte magát. Nem is sejtettük, hogy így érzi magát.”

„Az egyik barátnőmmel két évig voltam együtt és egyik nap teljesen véletlenül megnyitottam az egyik beszélgetését, amiben elég intim témákat fejtegettek a másik illetővel. Kiderült, hogy a másik fél az egyik barátom volt, aki már házas emberként élt.”

„21 éves koromban összejöttem egy 28 éves férfival és mikor már együtt éltünk megtaláltam az útlevelét, amiből kiderült, hogy nem is 28, hanem 38 éves. Elmondása szerint azért hazudott nekem, mert félt, hogy nem jönnék össze egy ennyivel idősebb emberrel. Ennek ellenére megbocsátottam és 7 év múlva megszületett az első közös gyermekünk.”

„Anyukám táskájába találtam egy olyan ajándékszatyrot, amire az volt írva, hogy gumitermék. Később ezt kaptam karácsonyra és mikor megláttam teljesen lesokkolt a dolog. Hála isten nem az volt benne, amire gondoltam.”

„Minden ebéd mellé írok egy üzenetet a fiamnak és nemrég derült ki, hogy az általam írt üziket egy zacskóban gyűjti.”

„A nagymamám nemrég hunyt el, és a holmijai közt találtam egy borítékot. Mikor kibontottam meglepődtem, mert láttam, hogy két pénzérme volt benne, amit születésnapjára adtam neki. Ezeket egész élete során hűen őrizte.”

„A nagyim garázsában találtam ezt a régi széfet, és amikor kinyitottam pénzérmék és fegyverek voltak benne. Nagyon meglepődtem.”

„A szüleim házában egy régi videokazettára bukkantam, de abban a pillanatban nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek azon, amit olvastam.”

„Apám rendőr volt, aki a nagyobb baleseti egységben dolgozott. Három éves voltam ezen a fotón, ami karácsony napján készült. Előző nap egy autóbalesethez riasztották, amiben két gyermek elhunyt. Ezt csak ma tudtam meg.”

„Karácsonykor a feleségem kapott egy felvételt 1973 karácsonyáról, amikor az emlőrákban elhunyt nagymamája még élt. A feleségem csak 1976-ban született. Most hallotta először a nagymama hangját.”

„Édesanyám egy tizenkét órás éjszakai műszak után még letakarította édesapám autójáról a havat. Nem gondoltam, hogy így is ki lehet mutatni a szerelmet.”

„A nagyapám néhány hónappal ezelőtt hunyt el. Azóta ma jártam először a házában és megláttam a nagyim esküvői ruháját a szekrényében felakasztva. Ez igaz szerelem.”

„Édesanyám 44 éven át megsütötte a születésnapi tortámat. Két hónappal ezelőtt elvesztettük őt, de apám mindent megtett, hogy a hagyomány ne szakadjon meg.”

„Apám minden reggel madáreledelt szór el az udvaron, hogy anyám erre a kilátásra ébredjen fel.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments