HomeCelebrity14 világsztár apuka, akiknek eddig szinte még sosem láttuk a gyermekét.

14 világsztár apuka, akiknek eddig szinte még sosem láttuk a gyermekét.

Nagyon sokan irigylik a híres emberek gyermekeit, mert azt gondolják, hogy a szájukban aranykanállal születtek és az élet mindent ezüst tálcán kínált nekik. Pedig nem mindegyik lépett szülei nyomdokaiba, hanem saját hivatást választottak, melynek útját ők taposták ki maguknak. Nyilván az emberek sokkal jobban fognak azokra a gyermekekre figyelni, akiknek szülei hatalmas sikereket értek el az életben, ám ennek ellenére még mindig akadnak olyanok, akiket még soha nem volt szerencsénk látni. A cikkünk főszereplői komoly bátorságról tettek tanúbizonyságot, mert kreatív szakmát választottak maguknak, és apjuk segítsége nélkül jutottak el oda, ahol most vannak. Ismerjük hát meg őket:

1, Val Kilmer és Jack Kilmer

A 90-es évek egyik legsikeresebb színésze volt Val Kilmer, akinek fiát Jacknek hívják. A fital Jack apja nyomdokaiba lépett és színész lett belőle. Nemcsak a filmvilágban, hanem a divatszakmában is bebizonyította, hogy van mit a tejbe aprítania.

2, Nicholas Cage és Weston Coppola Cage

Weston, Nicholas Cage legidősebb fia, aki apja nyomdokaiba lépett és a színészetet választotta hivatásaként. Annak ellenére, hogy több filmben is játszott már, sosem kapott igazán elsöprő szerepeket, amik meghozták volna neki a sikert. A fiú ezen kívül tehetséges zenész az Eyes of Noctum metal együttes énekese.

3, Jack Nicholson és Ray Nicholson

Ray örökölte szülei csodálatos tehetségét, amit többször meg is mutathatott már. Annak ellenére, hogy Ray még nagyon fiatal, kiválóan helyt áll azokban a szerepekben, amiket adnak neki. Ezt mind a nézők, mind a kritikusok így gondolják.

4, Robert Downey Jr és Indio Falconer Downey.

Robert Downey Jr legidősebb fia Indio Falconer Downey 9 évesen szerepelt először és utoljára filmben. A 26 éves fiatalember a “The Dose” együttes tagja, melyet barátjával együtt alapítottak. Jelenleg 100%-ban zenei karrierjére összpontosít.

5, Jackie Chan és Jaycee Chan

Jaycee Los Angelesben született, ám 20 éves korában otthagyta az Egyesült Államokat és Hong Kongba költözött. Itt sikerült népszerű színésszé és zenésszé válnia, amilyen apja is. Jelenleg 36 éves.

6, Jean-Claude Van Damme és Kristopher Van Varenber.

A 32 éves belga származású fiatalember színészként foglalkozik, de apja jóvoltából már kiskorában is komolyan foglalkozott a harcművészetekkel. Több filmben is játszott népszerű apjával, olyanokban, mint például a “Welcome to the Jungle” vagy a “Tökéletes katona 3. – Egy új kezdet”. Ezen kívül Kristopher forgatókönyveket is ír, amiben megcsillogtathatja tehetségét.

7, Tom Cruise és Connor Cruise

Connor, Tom Cruise és Nicole Kidman örökbefogadott fia, aki többször szerepelt már filmekben, ám mégis a DJ karrier mellett tette le végül voksát. Már több éjszakai klubban lépett fel és sikerült népszerűsítenie magát az elektronikus zene szerelmeseinek körében. Mindezek mellett szeret horgászni, és gyakran oszt meg fotót az elkészített fogásokról.

8, Denzel Washington és John David Washington

John David sikeres amerikaifutball játékos, aki már több nagy csapat színeiben is játszott már. Egy sérülés azonban véget vetett karrierjének és úgy döntött inkább apja nyomdokaiba lép és színészként fog dolgozni. A 35 éves egykor futballista olyan filmekben játszott, mint például “Nagypályások”.

9, Gary Busey és Jake Busey

Gary Busey a 90-es évek filmjeinek legkarizmatikusabb gazembere volt. Fia, Jake egy az egyben olyan, mintha apja ikertestvére lenne. Ő is színészként kezdett dolgozni, és ugyanúgy, mint apja rosszfiús szerepeket kapott.

10, Will Smith és Trey Smith

Trey, Will Smith legidősebb fia, aki a színész első házasságából származik. A fiú többször szerepelt már apja klipjeiben és filmjeiben, de az igazi hírnevet a “Top Model in American” show hozta meg számára.

11, Damon Wayans és Damon Wayans, Jr.

Damon Wayans, Jr. is apja valamint nagybátyja nyomdokaiba lépett, hiszen mindketten híres színészek. Az ifjú Damon bebizonyította, hogy ő is ugyanolyan jó színész, mint családja többi tagja. Művészeti iskolában tanult és nagyon szereti a stand-up showkat.

12, David Bowie és Duncan Jones

Duncan Jones gyermekként arról álmodozott, hogy egy nap rendező, forgatókönyvíró és producer lesz. A legszebb az egészben, hogy sikerült megvalósítania álmát. Duncan filmjei nagyon bejön mind a nézőknek, mind pedig a kritikusoknak.

13, Don Johnson és Jesse Johnson

Don Johnson a 90-es évek egyik legvonzóbb férfi színésze volt, akiért odáig voltak a nők. Jesse persze próbálta felvenni apja fonalát, ami valamilyen szinte sikerült is neki. A színészkedésen kívül azonban dalokat is ír.

14, Stephen King és Joe Hill

Stephen King fia, Joe Hill, Joseph King álnéven írja könyveit. Joe angol irodalmat tanult és már a főiskolán beleszeretett a horror műfajába. A későbbiek folyamán több regényt is kiadott, melyre a filmesek egyből lecsaptak, hogy megfilmesíthessék. Hill könyvei rendszeresen megjelennek a The New York Times bestseller listáin.

Te tudtál róluk?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments