HomeCelebrity14 híresség, akiket meg sem ismernénk az utcán

14 híresség, akiket meg sem ismernénk az utcán

A híresség többsége mindig ad a külsejére, különösen akkor, amikor valamilyen társasági eseményen kell megjelenniük. Teljesen természetes, hogy ilyenkor neves divattervezők ruháiban jelennek meg, sőt, fellépéseik alkalmával is extrém ruhákat viselnek, de ez a ruházat nem tükrözi valódi énjüket. Minden híres embert megismerünk valahonnan, filmből, sorozatból vagy éppen a színpadról és hajlamosak vagyunk ezen karakterekhez hasonlítani őket, pedig a való életben a közelében sincsenek szerepüknek.

Mindez igaz a színészekre, énekesekre és egyéb művészekre, akik kötelesek a rendezők, menedzserek által preferált ruhákat viselni. Otthon azonban mindannyian megválnak a sztárok szerepétől, kötelességeitől és újra önmaguk lesznek. Levedlik a kissé csúnyácska ember szerepét vagy éppen a díváét, amit a színpadon eljátszanak és kényelembe helyezik magukat. Cikkünkben megmutatjuk, milyenek a hírességek, ha éppen nem a munkájuknak, hivatásuknak tesznek eleget.

Mayim Bialik

Az Agymenők Amy-je korántsem a divatos ruhák viseléséről volt híres, inkább jellemezte az intelligencia, a határozottság és egy kis humor. Nos, a való életben Mayim meg sem közelíti Amy stílusát. Haja hosszú, nem visel szemüveget, sminkel és bizony nagyon is dögös.

Kaley Cuoco

Ha már Agymenők, akkor Penny, vagyis Kaley Cuoco pedig inkább preferálja a kényelmes öltözéket, mint a miniszoknyát és a tűsarkú cipőt. Persze a sorozatban is láthattuk hasonló ruhákban, de általában csak otthon vagy éppen akkor, amikor futni indult. Egyébként különleges alkalmakra nagyon is kicsípte magát, így éppen ellenkezője az imént említett Amy-nek.

Ana María Orozco

A ’90-es években hazánkban is ezreket ültetett le a képernyők elé a Betty, a csúnya lány című sorozat. Ana María Orozco formálta meg a titkárnőt. A színésznő ma már elmúlt negyven éves és a való életben sem a szappanopera forgatásakor, sem pedig napjainkban nem hasonlít sorozatbeli karakterére. Mindig is egy gyönyörű nő volt, így a sminkeseknek, fodrászoknak igencsak feladta a leckét minden egyes nap, amíg a Betty, a csúnya lány epizódjait vették filmre.

Natalia Steignard

Ugyanez a helyzet az Édes dundi Valentina című telenovella főszereplőjével is. Natalia Steignard alakította a duci Valentinát, aki reménytelenül szerelmes lesz egy gazdag és rendkívül jóképű pasiba. A sorozatban persze nem volt könnyű dolga, de a való életben nem okozhatott neki gondot a pasizás. Életkorát tekintve a színésznő is már közelebb van az ötvenhez, mint a negyvenhez, de fotóját látva elmondhatjuk, hogy nyugodtan letagadhatna néhány évet.

Nicki Minaj

Nicki Minaj, az amerikai hip-hop énekesnő minden egyes jelmeze feltűnő, amivel rendszeresen elkápráztatja rajongóit. A való életben azonban egyáltalán nem ezt a stílust képviseli. Inkább választja az egyszerű ruhákat, az utcán teljesen átlagos külsővel jelenik meg.

Marilyn Manson

Marilyn Manson 1989-ben vette fel nevét, előtte ugyanis Brian Hugh Warnernek hívták. Neve Marilyn Monroe és Charles Manson vezetéknevének kombinációja. Az énekes külsejét ismerik az egész világon, sőt, még azok is tudják, kiről van szó, akik nem hallgatnak rock zenét. A mindennapokban azonban rá sem ismernénk, hiszen fellépései során rengeteg smink fedi arcát.

Katy Perry

Az énekesnő napjaink egyik legnépszerűbb előadója. Fellépései során extrém, színes ruhákat hord, bár az idő múlásával a fényes holmik eltűntek ruhái közül, de ennek ellenére is rendkívül vonzó a színpadon. A magánéletben viszont jobban preferálja a praktikus és kényelmes ruhákat, sőt, szívesen megmutatja magát smink nélkül is.

Lady Gaga

Nincs olyan ember, aki ne ismerné Lady Gagát és dalait. Az énekesnő karrierje kezdetén kifejezetten feltűnő és extrém ruhákat választott, ám mára már nem viszi túlzásba. Ő is azon hírességek közé tartozik, aki nem szégyenli megmutatni magát smink nélkül is. A mindennapokban a sportruházatot részesíti előnyben és a sminkelésre sem fektet hangsúlyt.

Miley Cyrus

Az énekesnő sem visszafogottságáról híres, legalábbis a színpadon. Miley ezért kapott hideget, meleget, koncertjein nemcsak dalait bírálták rajongói. A hétköznapokon azonban rá sem ismernénk, ugyanis az extrém vagy alkalmi ruhák helyett inkább melegítőben, egyszerű pólóban, vagyis teljesen átlagos szerelésben lép ki az utcára.

Elton John

A brit zenész védjegye a csillogás, a szórakoztató és fényes kiegészítők és az extrém jelmezek. Mindez persze csakis fellépéseire igaz, ugyanis a való életben ő is a kényelmes sportruházat mellett teszi le a voksát. Mégis van egyetlen dolog, amit nem hagy el, ez pedig a napszemüveg.

Jason Momoa

A színész rendkívül keménynek, egy harcos típusnak tűnik a képernyőn és mozik vásznain. Aquaman azonban a való életben egy kedves fickó, aki kerüli a konfliktusokat. Momoa buddhizmus híve és gyakran utazik.

Madonna

Madonna egy rendkívüli tehetséges, ehhez kétség sem fér. Nemcsak csodálatos hangja, hanem ruhatára is káprázatos, amit rajongói is elismernek egy-egy koncertje után. Az énekesnő viselt már fátyolt, koronát, de a való életben talán éppen ezért az egyszerűség híve. Ezen kívül a hétköznapokban ő sem visel sminket.

Cher

Cher egy valódi ikon, akinek hangjára szavak sincsenek. A popénekesnő még napjainkban is rengeteget dolgozik és az emberek oda vannak érte. Fellépésein kedveli az extrém, élénk színű és feltűnő ruhákat, de a szürke hétköznapokban ezeket félre teszi. Gyakran visel kötött sapkát, a haját is egyszerűen csak felköti, befonja és a sminket is mellőzi.

Johnny Galecki

Az Agymenők Leonardja, Johnny Galecki a sorozatban nehezen csajozik és későbbi feleségét, Penny-t is nagyon nehezen sikerül becserkésznie. Karaktere egy igazi kocka, aki odavan a Star Wars-ért, a szuperhősökért és a képregényekért. A való életben azonban egyáltalán nem hasonlít Dr. Hofstadterre. Rendkívül magabiztos ember, arról már nem is beszélve, hogy milyen jóképű.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments