HomeInteresting14 híres nő, akik természetes hajukkal sokkal gyönyörűbbek

14 híres nő, akik természetes hajukkal sokkal gyönyörűbbek

A hírességek szeretnek a stílusukkal játszadozni, de ez hozzá tartozik a munkájukhoz. Előfordul, hogy csak akkor kapnak meg egy bizonyos szerepet, ha valamit megváltoztatnak a külsejükön. Régen a visszafogott, letisztult stílust részesítették előnyben a sztárok, ma már azonban egyre népszerűbb, hogy mindenki az eredeti megjelenését villantja meg. Gondoltátok volna, hogy Ariana Grande, Zendaya vagy Beyoncé nem is egyenes hajjal jött világa, hanem gyönyörű göndör fürtökkel? Nos, ha nem hiszel nekünk akkor nézd végig ezeket a képeket, ami bizonyítja, hogy természetes valójukban sokkal gyönyörűbbek.

1, Sarah Hyland feltöltött az Instagramjára egy olyan képet, amin full göndör haja volt. Rajongóit teljesen ledöbbentette, mert nem gondolták volna, hogy ilyen az eredeti haja a színésznőnek.

2, Meghan Markle-t általában hullámos hajjal lehet látni, de a valóságban neki gyönyörű göndör haja van.

3, Tyra Banks sok frizurát kipróbált már karrierje során, viszont mindig is büszke volt eredeti hullámos frizurájára.

4, Viola Davis is azok közé a színésznők közé tartozik, akit az élet brutálisan göndör hajkoronával áldott meg.

5, Zendayanak végre valahára sikerült rendbe hoznia a haját és most büszke a göndör fürtjeire.

6, Ariana Grandenak is természetes göndör haja van, ám így soha nem áll nyilvánosság elé. Általában hosszú fenékig érő egyenes lófarokkal áll kamerák elé.

7, Vanessa Hudgens leginkább lágy hullámokban szereti hordani haját, ám a valóságban ő ugyanolyan göndör, mint Ariana.

8, Kerry Washingtonnak egy szerep miatt kellett kivasalni göndör fürtjeit. A valóságban viszont a színésznő a bal oldali képnek megfelelő hajkoronával rendelkezik.

9, Jennifer Lopez mindig is szeretett a hajával kísérletezni, de valahogy mindig visszatért eredeti stílusához a göndörhöz.

10, Hailey Bieber-t mindig egyenes hajjal lehet látni a nyilvánosság előtt, pedig neki a valóságban nagyon szép természetes hullámos haja van.

11, Sokan gondolják úgy, hogy Beyoncénak természeténél fogva hullámos a haja, pedig ez nem igaz. A gyémánt torkú énekesnőnek gyönyörű göndör haja van, de ezt nem annyira szereti.

12, Salma Hayek szereti a karcsú és elegáns megjelenést, ezért egyenesíti ki a frizuráját akárhányszor kilép az utcára.

13, Troian Bellisario imádja göndör haját, de a filmekben inkább a hullámos hajakat részesíti előnyben.

14, Ciara szereti természetes göndör haját, ám amikor fontos eseményeken, rendezvényeken vesz részt, akkor mindig kivasalja haját.

Szerintetek melyik stílus áll nekik jobban?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments