HomeInteresting13 üzenetváltás, ami nagyon rossz irányt vett

13 üzenetváltás, ami nagyon rossz irányt vett

A modern kornak és az internetnek hála rengeteg platform és eszköz segíti a gyors kommunikációt. Manapság már por fedte emlék csupán a telefonfülke használata, és szinte senki nem ír kézzel levelet, hogy aztán napokig várhasson a válaszra. Életünk felgyorsult, már egyetlen készülék kell csupán ahhoz, hogy a világ bármely pontján elérhetővé váljon bárki. A videobeszélgetések, üzenetküldő szolgáltatások ingyenesek és használatuk már hozzátartozik a mindennapjainkhoz.

Ettől függetlenül sokszor előfordul, hogy azt kívánnánk egy-egy beszélgetés, vagy üzenetváltás után, hogy beszélgetőpartnerünk bár ne rendelkezne ezen eszközökkel…A felgyorsult világban a legtöbben írásban fejezik ki magukat, ami állítólag megnehezíti a beszélgetés hangulatának érzékeltetését, hisz nem látszik a grimasz, nem hallható a hangsúly.

Ebben a cikkünkben olyan üzeneteket mutatunk be azonban, ahol egyáltalán nincs szükség a másik nonverbális eszközeihez ahhoz, hogy átjárja a beszélgetéseket az irónia és a cseppet sem kedves humor.

1. Önbizalom építő apa-fia beszélgetés

2. Nagyi aranyat érő tanácsai

3. Milyen kedves… 🙂

4. Az: “Annyi az eszed, mint apádnak…” sem lett volna rossz!

5. Ilyen kérdésre, mégis milyen választ várt?

6. Ezt nem gondolta át…

7. Önkritika, viccesen 🙂

8. Az őszinteség néha kegyetlen

9. Alig átlátszó…

10. Nem hazudott, ott dolgozik… 🙂

11. Szép is a szerelem…

12. Az egymás mellet elbeszélés tökéletes példája

13. Értesítés: ‘Bébi apja ismerősnek jelölt!’

Ha neked is van hasonló sztorid, kommentelj bátran!

Most Popular

Recent Comments