HomeInteresting13 ember, aki drasztikus változáson ment át, hogy újra boldog életet élhessen.

13 ember, aki drasztikus változáson ment át, hogy újra boldog életet élhessen.

Sajnos nagyon-nagyon sok ember küzd valamilyen komplexitástól, például kisgyerekkoruk óta küzdenek a súlyfelesleggel, vagy pont ellenkezőleg világ életükben olyanok voltak, mint egy bot, de akadnak olyanok is, akik nem túl szép orral, állal, fülekkel jönnek világra. persze ha nem lenne elég nekik az, hogy nincsenek megelégedve a megjelenésükkel a közösségi oldalak még egy lapáttal tesznek rá. Ott semmi mást nem szajkóznak az emberek csak, azt hogy milyen szépek és tökéletesek. Nyilván a különböző filterek segítségével még tovább tudják növelni ezt a hatást, amitől a komplexusos emberek még rosszabbul érzik magukat. Szerencsére ma már lehetőség van arra, hogy plasztikai műtétek útján mindenki olyan külsőt csináltasson magának, amilyet szeretne. Nyilván, aki görbe orral, kiálló állkapoccsal vagy szemtengelyferdüléssel született, minden követ meg fog mozgatni azért, hogy magabiztos lehessen. Mai cikkünkben ilyen jellegű fotókat hoztunk el nektek, ahol egyértelműen látszik, hogy a fogyás, az életmódváltás és a plasztikai műtétek után mennyivel boldogabbakká váltak az emberek.

1, “Szerencsémre az idő múlása előnyömre vált, így már nem érzem magam rosszul, ha megnéz egy fiú.”

2, “Éveken át szenvedtem az önbizalomhiánytól, de egy orr és állkapocsműtét segített, hogy újra boldog legyek.”

3, “A füleim hála istennek már tökéletesek, így végre nem kell eltakarnom a hajammal a nyári hőségben sem.”

4, “Mindig is gondot okozott nálam a szemtengelyferdülés, de egy ügyes kezű szemorvosnak hála most már boldog életet élhetek.”

5, “A rhinoplasztikai műtét után újra visszanyertem az önbizalmam és sokkal magabiztosabban mosolyogtam az emberekre, mint valaha.”

6, “6 hónap szeszes ital fogyasztás nélkül. A feleségem szerint sokkal jobban és egészségesebben nézek ki.”

7, “Sikerült két év leforgás alatt 44 kilóról 68 kilóra híznom. Végre búcsút inthettem az anorexiának.”

8, “2018 május vs. 2019 május. Szerencsére a bőröm szép lassan helyrejött és újra magabiztos életet élhetek.”

9, “Egy sikeres állkapocs és orrplasztika után végre nem fognak megbámulni az utcán. Ez rengeteget növelt az önbizalmamon.”

10, “A vegán étkezés előtt és után. Úgy érzem mintha kicseréltek volna.”

11, “Egyszer eltörtem az első két fogam, amit egy fémdarab segítségével tudtak visszapótolni, ám emitt egy szürke színű csík látszódott a fogaimon. Viszont most sokkal magabiztosabban mosolygok, mint valaha.”

12, “Még csak 16 napja tettem le a szeszes italokat, de már az első 5 napban érezhető volt az érzelmi változás. A 10. napon a testem is elkezdett megváltozni.”

13, “Egy súlyos fertőzésből adódóan sürgősségi légcsőmetszésre volt szükségem.”

Ti láttatok már ilyen átalakulást valamelyik ismerősötöknél?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments