HomeDivat12 trend, ami végre már a múlté

12 trend, ami végre már a múlté

A trendek folyamatosan változnak, a divat újra és újra megújul. Nincs is ebben semmi furcsa, hiszen életünk is nap mint nap változik. Ennek ellenére, számos olyan ruhadarab van, ami nemcsak furcsa, de lehetetlen őket összekombinálni a hétköznapi ruhákkal. Ennek következtében ezek a trendek végleg eltűnnek, talán mindannyiunk legnagyobb örömére. Cikkünkből te is megtudhatod, melyek azok ruhadarabok, amiknek már lejárt az ideje. Természetesen, mindez csak ajánlás, azokat a ruhákat, amik tetszenek és jól állnak neked, véletlenül se dobd ki.

Hímzett ruhák

Néhány évvel ezelőtt a hímzett ruhák virágkorukat élték. Pólók, farmerek, cipők, dzsekik, ingek és így tovább, mind-mind rendelkeztek egy-egy hímzett motívummal. A mai divat azonban, inkább az egyszerűségről szól, tehát, egy egyszerű farmer és egy fehér póló, mindenféle minta és hímzés nélkül, napjainkban már sokkal dekoratívabb.

Selyem ruhák

A selyem ruhákról mindenki azt gondolta, hogy nőiesek, elegánsak és dögösek. Nem véletlenül voltak ennyire népszerűek az egész világon. Az utóbbi időben viszont, az emberek megunták ezeket a ruhadarabokat. 2020-ban a selyem ruhák visszatérnek oda, ahova valók, vagyis a hálószobába. Ha valami könnyűt és kényelmeset szeretnél viselni, akkor vászonruhát válassz.

Csúnya cipők

A cipők, amikben a lábunk több mérettel nagyobbnak látszott, divatosak voltak, de mára elveszítették vonzerejüket. Masszív talppal, vastag és többszínű fűzővel és fényes kiegészítőkkel rendelkeztek. A női nem képviselői ezeket a cipőket bárhol és bármivel képesek voltak viselni, legyen az farmer vagy elegáns ruha. Mostanra azonban, be kell látnunk, hogy ezek a cipők nem ennyire univerzálisak és valójában nem is túl kényelmesek.

Idén az egyszerűbb, sportosabb cipőkre kell koncentrálnunk, ugyanis ezek a divatosak.

Kerti papucs

Egyesek szerint ezek a papucsok divatosak, egyszerűek és kényelmesek. Ez azonban, egyáltalán nem így van. Egyrészt sok helyen kerti papucsként árusítják, ami mindent elárul róla. Ha ragaszkodunk hozzá, hordjuk otthon, de semmiképp se az utcán. Másrészt, az orvosok szerint sem egészséges a viselete, ugyanis nem támasztja alá megfelelően a lábat, így a papucs viselése könnyen sérülésekhez vezethet.

Farmerszerű nadrág

A lányok és nők szekrényeiben korábban gyakran találkozhattunk olyan nadrággal, ami első ránézésre farmernek tűnt. Azonban, hamar rájöttünk, hogy ez a ruhadarab olcsó, emellett pedig túl szoros, így általában rávilágít a test hibáira. Ne farmerszerű, hanem farmer nadrágot válasszunk, akkor nem hibázhatunk.

Neon színű ruhák

A neon színek nagyon divatosak voltak, hiszen az élénk színek új megjelenést kölcsönöztek az embernek. Arra azonban ügyelnünk kell, hogy ne csak neon színű ruhát viseljünk. Legalább a nadrág vagy a pulóver, kabát legyen semleges színű és fénytelen.

Körömminták

A körömminták trendjei is folyamatos változnak és fejlődnek. A túl hosszú körmök, az élénk színek, szokatlan minták, matricák és más díszítő elemek már mind a múlté. Napjainkban a természetes és egyszínű körmök a legnépszerűbbek. A hosszúságról pedig csak annyit, hogy a körmöknek csak egy kicsit szabad az ujjhegyek fölé érniük.

Bolyhos szandál

Amikor a bolyhos szandál népszerűvé vált, a hírességek mindenütt elkezdték viselni azt. Egyesek szerint ezek a szandálok bármivel jól mutatnak, míg mások furcsának tartják, illetve egyáltalán nem nevezték vonzónak. Tehát, ha divatos akarsz maradni, akkor szabadulj meg ezektől a szandáloktól, papucsoktól.

Fűzős öv

Ez a merész és szokatlan kiegészítő egy időre rendkívül népszerű volt. Inggel, sőt, még kabáttal is viselték. A legújabb trend szerint viszont jobb, ha visszatérünk a hagyományos övek viseléséhez.

Kötött ruha

Ez a kényelmes ruhadarab ma már egyáltalán nem nevezhető modernnek. Nem emelik ki az alakot, valamint a túl méretes ruhák egyáltalán nem előnyösek.

Átlátszó cipők, csizmák

Ez a trend érdekesnek tűnik, de viselete nagyon kellemetlen. Kezdetben népszerű volt az extravagáns hírességek körében, de a mindennapi életben lehetetlen volt elviselni ezeket a darabokat. Nehéz és kissé gusztustalan is olyan cipőt viselni, ami órákon keresztül a lábunkon van, nem szellőzik és a láb izzad benne.

Levágott pulóverek

Ezeket a pulóvereket csak a tökéletes testű lányok viselhetik. A jó hír az, hogy ezek a pulóverek már kimentek a divatból. Emellett pedig, nem is volt egészséges a viselésük, hiszen, ha pulóverre van szükség, akkor már hideg van, ezekben a ruhadarabokban azonban, a has és a derék fedetlenül maradt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments