HomeDivat12 ruhafajta, amit érdemes elkerülni

12 ruhafajta, amit érdemes elkerülni

Egy Brit marketingkutató szerint a nők 44%-a utál vásárolni. Még akkor is, ha kedvelik az adott boltot. A vásárlások többnyire impulzív jellegűek. Sokszor nehéz a divatos, vagy annak tűnő ruháknak ellenállni, de ugyanakkor a hamar ki is lehet ábrándulni belőle. Ilyenek a stílusos, de kényelmetlen ruhák például. Az alábbiakban ebből mutatunk nektek egy válogatást.

1. Világos nyári nadrág

Jól néz ki, de mindnyájan tudjuk, hogy hamar koszolódik és rendszerint átlátszik benne a fehérnemű. Nem jó választás…:(

2. Vékony, passzos ruha

Jól mutat a próbababán. Sőt felvesszük a próbafülkében…behúzzuk a hasunkat, kinyomjuk a keblünket és tényleg lehengerlő látvány. De ez a fajta ruha nem “titkol” semmit. Minden apró “hiba” látszani fog és kizárt dolog, hogy valaki a viselés teljes időtartama alatt képes legyen ilyen megfeszült katonás tartásban maradni.

3. Pánt nélküli felső

A nyitott ruhák nagyon nőiesek és romantikusak. Szeretik a nők mutatni a vállukat. Ez a viselet viszont folyamatos igazgatást kér. Rendszerint lecsúszik és fel kell újra húzni. Nagyjából három percenként.

4. Túl rövid szoknya vagy rövidnadrág

Még akkor is ha tökéletes lábaid és combjaid vannak, akkor is kényelmetlen lehet. Egy picit sem lehet benne lehajolni. Folyamatosan igazgatni kell, hogy ne csússzon fel. Tömegközlekedésben leülni vele eléggé körülményes. Nem szeretjük, ha a csupasz bőrünk ilyen helyeken hozzáér a székhez.

5. Túl hosszú szoknya vagy ruha

Hangsúlyozza a női jelleget de rengeteg probléma forrása is lehet. A szöveg mindenhova belegabalyodik, elesünk benne. Folyamatosan figyelni kell arra, hogy nehogy koszos legyen. Persze tarthatjuk egész idő alatt, de ez roppant kényelmetlen.

6. Komplex dekorációval bíró dolgok

A gazdag dekoráció szokatlan és egyben szép is lehet. Persze most nem az olcsó kínai hamisítványokról van szó. Na de mi van ezen ruhák mosásával?! Kész horror… Használjuk ezeket különleges alkalmakkor. Mindennapi viselethez nem alkalmas.

7. A képen jól mutatott…

Tipikus esete a Kínából rendelt ruháknak. Az olcsó textíliák gyorsan veszítenek feszességükből, kifakulnak. A gyenge szintetikus anyagok kellemetlen érzést okoznak a bőrnek. Nehéz behatárolni a pontos méretet. Eleve náluk minden kisebb.

8. Ha sok a fehér

Ha nagyon fehérbe öltözünk, akkor a fogaink sárgábbnak tűnhetnek. Válasszunk többfajta fehér árnyalatot. Tej, elefántcsont stb.

9. Tömör, fekete dolgok

Elegáns megjelenés. Intelligenciát sugároz, ugyanakkor gyűjti a szöszöket és hamar kifakul. Meglátszik rajta minden hajszál és ilyenkor rendezetlen, igénytelen hatást kelthet. Válasszunk mély sötétkéket, sötétzöldet vagy bordót helyette.

10. Műbőr ruhák

Egyrészt nagyon “őszintén” illeszkedik a testhez. Szó szerint belevág abba. A bőr ruházat jó ízlést képvisel, de ha rosszul választjuk meg akkor az igénytelenséget sugall.

11. “Makkos” cipő

Nem számít mennyire gyönyörű az új lakkcipőnk. Kellemetlen lehet a viselése és a csillogásból hamar veszít. Érdemesebb lágyabb rugalmasabb anyagból választani.

12. Legújabb divat

Az, hogy valami divatos, az nem biztos, hogy jó is. Az sem biztos, hogy a te ízlésedet tükrözi. Lehet, hogy pont nevetség tárgyává tesz. A stílusodra és az igényeidre összpontosíts ha ruhát vásárolsz ne a vak tendenciákra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments