HomeInteresting12 jóképű férfi, akik nemcsak az egészségügyben brillíroznak, hanem a való életben...

12 jóképű férfi, akik nemcsak az egészségügyben brillíroznak, hanem a való életben is

A jó megjelenés nemcsak felhívja az emberek figyelmét, hanem segít egy adott személyről véleményt alkotni. A mai világban mind a férfiak és mind a nők megpróbálnak odafigyelni a külsejükre, hogy ezzel is jó benyomást keltsenek másokban. Hab a tortán, ha az adott személy olyan munkát végez, aminek köze van az emberekhez, például egészségügyi dolgozó, rendőr, vagy tűzoltó. Rengeteg fiatal, tehetséges ember tesz meg minden mind embertársai, mind a környezet, és mind az állatok védelme érdekében, ez pedig még több pozitív tulajdonsággal ruházza fel. Mostani posztunkban olyan jóképű férfiakat gyűjtöttünk össze, akik nemcsak az egészségügyben brillíroznak, hanem a valóságban őszinte emberként is.

1, Evan Antin, állatorvos

A People magazin 2016-ban Evannek adta a világ „legvonzóbb orvosa” címet, azóta persze népszerűsége egyre csak nőtt. Antin nemcsak a háziállatokról gondoskodik, hanem a vadon élőkről is, ezért utazik többször külföldre.

2, Nick Vitali, állatorvos

Nick sebészként dolgozik, aki nem csak a házi kedvencek gyógyítására specializálódott. Az álmodozó tekintetű férfi hüllőket, madarakat, és egzotikus állatokat is megment. Még attól sem retten meg, ha nagyon kicsik és magatehetetlenek.

3, James Greenwood, állatorvos

James Greenwood szerencsésnek mondhatja magát, mert munkája a szenvedélye is. Az orvos már évek óta az állatok szerelmesei és imádja azt amit csinál.

4, Yazan Abu-Ismail, onkológus

Dr. Yazan Abu-Ismail onkológiára és hematológiára szakosodott. Sportos felépítése ellenére Yazan nem tölt sok időt edzőteremben, mert a lehető legtöbb szabadidejét kreatív tevékenységek végzésével tölti . Ilyenkor szintetizátoron játszik, vagy fest.

5, Leo Sa, mentőorvos

Dr. Leo mentőorvosként dolgozik, aki szerint a boldogsághoz csak szeretetre, jó ételekre, edzőtermi edzésekre és ingyenes Wi-Fi-re van szükség.

6, Justin S. James, pszichiáter

Dr. James a szorongásra és depresszióra hajlamos emberek gyógyítására specializálódott. Úgy gondolja, hogy a jó társaság és a nyitottság elegendő ahhoz, hogy valaki megnyíljon neki. Így szerencsére nem kell antidepresszánsokat sem semmilyen gyógyszert felírnia ahhoz, hogy betegei jobban legyenek.

7, Gabriel Prado, neurológus

Dr. Gabriel Prado egy olyan orvos, akiért minden nő odavan. Amint meglátják a jóképű orvost egyből mindenki jobban érzi magát. Mire nem jó a placebo hatás.

8, Mihail Varshavsky háziorvos

Dr. Mike nem is olyan régen megkapta a világ legvonzóbb orvosa címet. 2016-ban egy rendezvényt szervezett, hogy pénzt gyűjtsön a „Limitless Tomorrow” alapítványnak. A pénzt azoknak a hallgatóknak adták, akik nem tudják kifizetni a tanulmányaikat.

9, Jean-Philippe Lacroix, dermatológus

Egy orvos, aki kívülről-befelé ismeri és tudja a gyönyörű bőr titkát. Biztosak vagyunk benne, hogy Dr. Lacroixhoz nem könnyű időpontot foglalni, mivel mindenki hozzá akar járni és tőle akar tanácsot kérni.

10, Matthew Pause, dermatológus

Dr. Matthew Pause a másik dermatológus, aki tudja, mi kell a tökéletes bőr eléréséhez. A doktor úr a legjobb fényvédőt ajánlja pácienseinek, hogy megvédjék a bőrüket a káros napsugárzástól. Matthew nem tudja elképzelni az életét utazás nélkül, ahova macskája is mindig elkíséri.

11, Bruno Fonseca, táplálkozási szakértő

Bruno nemcsak táplálkozási szakértő, hanem egy igazán jó szakember is, aki ért a munkájához. A táplálkozás tudománya egy olyan szakirány, mely tanulmányozza azokat a termékeket, amelyek pozitív vagy negatív hatást váltanak ki.

12, Halisson Baratelli, gyógyszerész

Halisson olyan helyes gyógyszerész, hogy a nők rendszerint elfelejtik miért is mentek a gyógyszertárba. Valószínű a megjelenése befolyásolja, hogy a nők mennyire akarnak betegek lenni. Kinézzük, hogy akadnak olyanok, akik szándékosan betegednek le, hogy valamilyen gyógyszert kiválthassanak nála.

Szerinted is helyesek voltak ezek a férfiak, akik az egészségügyben dolgoznak?

Most Popular

Recent Comments