HomeInteresting12 híresség, akiknek álomszép lányaik vannak

12 híresség, akiknek álomszép lányaik vannak

A színészeknek nem csak a tehetsége számít, hanem a megjelenése is. Fontos, hogy jól mutassanak a vásznon. Igazodniuk kell a trendekhez és ha valamelyik eléggé befut, akkor befolyásolhatja is. Gondoljunk csak arra, hogy egy időben mindenki szeretett volna úgy kinézni, mint Freddie Prinze Jr. vagy Jennifer Aniston. Vélhetőleg jó génjeik vannak, melyekből sok esetben örökölnek a gyerekeik is. Több színész is van, akinek a lányai már-már meseszépek.

Nézzünk ebből egy válogatást.

Lily Sastri (Atkinson)
Mr. Bean-t mindenki ismeri, de azt kevesen tudják, hogy van egy csodaszép lánya is. Lily, gyerekként szerepelt pár filmben, de inkább az énekes pályát választotta. Mr. Bean elvált a feleségétől, a lánya pedig az anyja vezetéknevét vette fel. Ezért lett Sastry.

Zelda Williams
Robin Williams lánya a híres Nintendo játék főhőse után kapta a nevét. Játszottak is együtt egy filmben. Zelda most már több híres hollywoodi filmben is szerepelt.

Grace és Lucy De Vito
Danny DeVito és felesége nagyon szoros és erős házasságot ápolnak. Három gyermekük van. Színésznők és producerek lettek belőlük.

Zoe Jackson
Zoe nem a színészetet választotta. Inkább a kamerák másik oldalára állt. Rendező és producer lett belőle.

Matilda Ledger
A néhai apja nyomdokaiba szeretne lépni. Híres filmszínésznő lenne. Egyelőre jó úton halad.

Brooke Hogan
Hulk Hogan lánya színésznő és énekesnő lett.

Aquinna és Skyler Fox
A Vissza a jövőbe sztárjának ikerlányai vannak. Gyönyörű mosolyuk van. Nem szeretik a kamerákat. A nyilvánosságot kerülve élik az életüket.

Meadow Rain Walker
A Halálos Iramban filmek sztárja egy közúti balesetben halt meg. Lánya jótékonysági munkákat végez. Rengeteg pénzt adományoz olyan tudósoknak és hallgatóknak, akik az óceánok mélységét tanulmányozzák és segítenek megőrizni a természeti erőforrásokat. Ez a választás annak köszönhető, hogy apja is nagyon szerette az óceánokat.

Violet Affleck
A lány még csak 13 éves, de a paparazzik máris megkörnyékezték. Nem tudni, hogy pontosan mit csinál. Egyetlen filmben játszott csupán.

Greta és Ida Lundgren
Dolph Lundgren híres akciószínész volt a nyolcvanas-kilencvenes években. Nagyobbik lánya divatmodell, a kisebbik még nem döntött az életújáról. Talán színésznő lesz.

Sistine, Scarlet és Sophia Stallone
Három ilyen gyönyörű lány?! Nem semmi teljesítmény. A lányok értelemszerűen modellkednek.

Katherine és Christina Schwarzenegger
Katherine életmódblogot vezet és írónő lett. A híres színész Chris Pratt felesége. Christina dokumentumfilmet forgatott és távol marad a nyilvánosságtól.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments