HomeInteresting12 híres láthatatlan filmbéli karakter, akiknek csak a hangját hallhatta az egész...

12 híres láthatatlan filmbéli karakter, akiknek csak a hangját hallhatta az egész világ.

Biztos te is voltál már úgy, hogy megnéztél egy filmet, sorozatot mesét és voltak benne olyan karakterek, akiknek csak a hangját lehetett hallani. Ilyenkor elgondolkodik a néző, vajon mi lehet vele, miért nem mutatják meg ki i ő valójában. Rézről részre nézed az epizódokat várva a csodát, hátha egyszer megmutatják a karaktert. De sajnos sosem jön el a várva várt perc és szomorúan huppanunk vissza a kanapéra és törődünk bele, sose tudjuk meg kik voltak ők valójában.

Agymenők-Howard mamája

Howard Wolowitz édesanyja az egyik legérdekesebb karaktere volt az Agymenők című sorozatnak, annak ellenére, hogy soha egyszer sem láttuk az arcát. Ezt a karaktert 2014-ben kiírták a sorozatból Carol Ann Susi halála miatt. Hangjával ő keltette életre Debbie Melvina Wolowitzot.

Az alelnök

A sorozat főszereplője Selina Meyer, aki elvállalja az alelnöki tisztet. Ez a munka mindenben különbözik attól ahogy ő voltaképpen elképzelte. Az asszony azonban mindent megtesz, hogy nyomot hagyjon maga után anélkül, hogy elmerülne a napi szinten folyó politikai játszmákban.

South Park – stábja

Mindig a kemény szarkazmus és a tárágár beszéd a show legismertetőbb jele.  Matt Stone és Trey Parker kölcsönzik hangjaikat minden karakternek. Azt viszont senki nem tudja, hogyan tudnak átváltani Kennyről Butters-re másodpercek alatt.

Charlie angyalai- Charlie Townsend

Charlie öreg detektív karakterként szerepel a filmben, aki soha nem jelenik meg a képernyőn, mert annyi ellensége van. Charlie angyalainak titokzatos munkáltatójának hangját John Forsythe kölcsönzi.

Jóbarátok – a Csúnya pucér pasi

Először a harmadik évadban, tűnt fel az addig csak Csúnya Pucér Pasiként emlegetett szereplő. Hőseink halottnak hitték a szemközti házban élő férfit, ezért meg kellett győződniük róla, hogy életben van-e. Másodszor és egyben utoljára is, az ötödik évadban láthattuk a titkos karaktert, amikor Ross megveszi a lakását, majd pucéran eszik meg az ajándék-muffinokat.

Columbo – Mrs. Columbo

Bár ezt a karaktert csak férje elbeszélésein keresztül ismerjük meg, a forgatókönyvírók nem tették ki, hogy humorosabbak legyenek a jelenetek. Egy látszólag könnyed és kíváncsi nőről beszélünk.

Will és Grace – Stan Walker

Karen Walker férje, Stan, úgy tűnik, majdnem olyan excentrikus, mint a felesége. Híres üzletember, aki egy matracboltot nyitott egy barátjával, ám végül megalapította a több milliárd dollárt érő Walker, Inc. vállalatot. A felesége azonban nem látja sokat. Azt mondják, hogy havi egyszer elmennek ebédelni, így nem tudja elfelejteni, hogy néz ki.

Tom és Jerry – A nő akinek csak a papucsát látjuk

Gondolkodtál már gyerekkorodban arról, hogy nézhet ki ennek a nőnek az arca? A lábai olyan egyszerűen jelennek meg Tom és Jerry epizódjaiban, ahol egy kis egér megmentést és a macska büntetést kap. Nos, itt van Lillian Randolph. Most végre be tudod helyettesíteni a lábakhoz az arcot is.

Dokik – Enid Kelso

Bob Kelso gyűlölt felesége, Enid Kelso, a Dokik című sorozatból. Egy elhízott paraplegikus nő. Nem kedveli a férjét, és általában vicceket hallasz róla szinte minden évadban ez a rajongó kedvenc része.

Babylon 5 -Kosh Naranek

A képernyőn megjelenő Kosh, láthatatlan, mert a megjelenített forma egy pajzs, így senki sem tudja kitalálni igazi arcát.

A dumagép – Maris Crane

Sokszor megemlítették, de a képernyőn soha nem volt látható, Niles Crane első felesége, Maris. Gyakran viccek tárgyát képezte.

Twin Peak- Diane

Cooper nyomozó állandóan egy diktafonra mondta feljegyezéseit, amelyeket mindig egy bizonyos Diane nevű titkárnőnek címezte. A sorozat rejtélyes hangvételéből kiindulva, a nézők nem lehettek biztosak benne, hogy Diane valójában létezik-e – főnökével telefonon sem beszéltek soha. A monológok később megjelentek „Diane…” – The Twin Peaks Tapes of Agent Cooper” címmel, és az albumot Grammy-díjra jelölték.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments