HomePeople12 férfi, aki bebizonyítja, a szépségideálok már idejét múltak

12 férfi, aki bebizonyítja, a szépségideálok már idejét múltak

Nemcsak a hölgyek körében léteznek szépségideálok, ugyanez a férfiakra is igaz. Természetesen mindenkinek megvan a maga ideálja, az a típus, ami tetszik neki, amiért odavan. Szerencsére nem mindenki rajong a magas, szőke, kék szemű férfiakért, ennél azért sokkal nagyobb a kínálat, amiből a hölgyek kedvük szerint válogathatnak.

Ugyanakkor nem mindenki olyan szerencsés, hogy szépnek vagy dögösnek születik, tulajdonságaink az évek során fejlődnek ki. Vannak azonban néhányan, akik már születésük pillanatában különlegesebbek, mint az átlagos kisbabák. Egyes tulajdonságaik és személyiségjegyeik teljesen egyedivé teszik őket. Persze ezzel nemcsak nekik, hanem környezetüknek is meg kell tanulnia együtt élni, de nem feltétlenül beszélhetünk hátrányról. Hiszen ebből szép előnyt kovácsolni, amit cikkünk hősei meg is tettek. Bár kezdetben kételkedtek és talán egy kicsit féltek is, de végül zseniálisan kihasználták külső tulajdonságaikat és sikeres karriert futottak be. Legyen szó színészről, bloggerről vagy éppen modellről, mindegyikük meghódította a maga által kiválasztott pályát.

Christiano (színész)

Christiano egy brazil származású YouTube blogger, akinek vörös és hosszú haja mindenki figyelmét felkelti. A hölgyek odavannak extrém külsejéért. A férfi saját csatornájára készít videókat, emellett pedig szereti járni a természetet és túrázni. Szabadideje pillanatait meg is osztja számos követőjével.

Bera (énekes)

Bera Ivanishvili, becenevén Bera dalszövegíró és énekes. Franciaországban született, szerettei körében pedig, nem ő az egyetlen, aki albínóként látta meg a napvilágot. Az énekes bátyja, Tsotne is ugyanilyen személyiségjegyekkel rendelkezik, sőt, olyan, mintha ikrek lennének.

Moostapha (modell)

A profi modell Dél-Afrikából származik és vitiligója van. Többek között ez adja rendkívül különleges kinézetét. A modellügynökségek egyenesen harcolnak Moostapha kegyeiért. A modell népszerűsége egy percre sem lankad, fotói annyira sikeresek, hogy mindenki vele akar dolgozni.

Sanele Junior Xaba (modell)

Sanele erőteljesen kampányol azért, hogy a divatiparban dolgozó albínókra felhívja a figyelmet. Úgy véli, bár napjainkban az albínó emberek is könnyebben érvényesülnek, ugyanakkor még mindig sokkal kevesebb figyelmet szentelnek nekik, mint az átlagembereknek. Azt mondja, nagyon ritka, ha őket kérik fel egy-egy reklámfilm elkészítéséhez vagy fotózásra. A hozzá hasonló modelleket inkább csak különleges vagy provokatív munkára fogadják fel.

Nikolay Matannov (sportoló)

Nikolay Jakutföldről származik és profi sportoló. Külseje viszont, felkeltette a modellügynökségek kíváncsiságát is. A fotókon valóban úgy fest, mint egy igazi indián. Többen is megállapították, hogy hasonlít a Mulan című film főszereplőjére. Ő maga azt vallotta, nem olyan dögös, mint ahogy azt mások állítják róla, hiszen kidolgozott teste bárkinek lehet.

Hairfreaky long hair (blogger)

A blogger haja bizony a sajátja, sőt, tervei szerint addig növeszti, amíg ez lehetséges. Sokan mondják neki, hogy haja már túl hosszú, de ő erre mindig csak annyit válaszol, hogy “egy ilyen csodabogárnak soha, semmi nem lehet elég hosszú”. Haját könnyedén megmossa, de azt elárulta, hogy a szárítással már adódnak problémái. Mivel a hajszárító károsítaná csodálatos frizuráját, ezért egyáltalán nem használja azt. Ennek hátulütője pedig az, hogy órákon át ül mozdulatlanul, amíg haja magától meg nem szárad.

Samuel Friberg (blogger)

Ez a fiatal francia pasi az arcán lévő piros foltokkal abszolút megosztottá teszi a közönséget. Természetesen mindenkinek szív joga eldönteni, hogy tetszik-e neki a férfi külseje vagy sem, de azt mindannyian beláthatjuk, hogy ez valóban különlegessé és egyedivé teszi megjelenését.

Kaine Buffonge (modell)

Kaine, amint betette lábát a divat világába, karrierje villámgyorsan felfelé kezdett ívelni. Szeplős arca mindenkit elkápráztat, ám saját bevallása szerint a divatiparban dolgozni korántsem egyszerű dolog. Elárulta, valójában soha nem akart modell lenni, sőt, kinézete miatt mindig is utálta, ha fotózták. Aztán szerettei és barátai meggyőzték őt az ellenkezőjéről. Mindig is támogatták és azt mondták neki, bízzon magában.

Zhengyang Zhang (modell)

Zhengyang egy igazi művészlélek, aki tíz évig hagyományos kínai táncot tanult. Mint modell, egyszerűen feledhetetlen, hisz külseje korántsem nevezhető átlagosnak. Arcában és hosszú hajában rengeteg lehetőséget látnak a fotósok, ő az, akinek külseje könnyedén alakítható, mégis kifejezetten eredeti. A modell azt is elárulta magáról, hogy a való életben soha nem öltözne fel úgy, mint egy-egy fotózás vagy divatbemutató alkalmával.

Karim Mousseau

Annak ellenére, hogy Karim rendkívül fiatal, hamar belecsöppent a modellek és a divat világába. Számos tapasztalatot szerzett, de egy nagy csalódást követően hátat fordított karrierjének, legalábbis egy időre. Úgy nyilatkozott, hogy később, évek múlva talán újra képes lesz folytatni, de addig más terveit szeretné valóra váltani.

Danil Kudryavtsev (modell)

A moszkvai fiatal modell iránt hatalmas érdeklődést mutatnak a fotósok. Kinézete kifejezetten vonzza őket, szinte versenyeznek egymással, hogy ki dolgozzon vele. Danil eredetileg nem erről a szakmáról álmodott, ugyanis jelenleg is energetikai tanulmányait végzi.

Javier Botet (színész)

Javier születése óta egy rendkívül ritka rendellenességgel küzd, amit Marfan-szindrómának neveznek. A betegség jellemzői közé tartozik az átlagosnál hosszabb csontok, ujjak és végtagok, ezen kívül az ezzel küzdő emberek magasak és vékonyak. Ugyanakkor nagyon rugalmasak is. A betegség nem gyógyítható, de folyamatos kezelésre van szükség. Javier különleges tulajdonsága a színészi pályára terelte őt, kiváló horror-színészként látható a filmekben. A speciális effektekre pedig, nincs túl nagy szüksége, hiszen betegségéből adódóan könnyen eljátssza szerepeit.

Forrás: kuffer.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments