HomeInteresting12 dolog, amit a férfiak és a nők különböző módon csinálnak

12 dolog, amit a férfiak és a nők különböző módon csinálnak

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy a férfiaknak és a nőknek alapvetően nem sok közös vonása van. Egy tanulmány ezt alá is támasztotta. Az emberek 87%-a hiszi úgy, hogy minkét nem különféle módon fejezi ki érzéseit, illetve 68%-uk pedig úgy gondolja, hogy a férfiak és a nők érdekei valamint hobbijai nem lehetnek azonosak. Mai posztunk elkészítésénél arra törekedtünk, hogy egy kevés humorral fűszerezve bemutatjuk nektek azokat a dolgokat, amiket a két nem teljesen más módon csinál.

1, Az első randevú

Mindenki szeretne jó színben feltűnni, viszont míg a férfiak azzal vannak elfoglalva, hogy szimpatikusak legyenek, addig a nők azzal a gondolattal keringőznek, hogy a férfi normális legyen. Az már fel sem merül bennük, hogy ők szimpatikusak-e a férfiaknak.

2, Szakítás

Míg a férfiak felszabadultnak érzik magukat, a nők teljesen elkeseredne, hiszen gy érzik soha többé nem szeretnek meg senkit és végleg egyedül maradnak.

3, Öltözködés

A nők mindig nagy bajban vannak, főleg ha öltözködésről van szó. Soha nem találnak semmilyen ruhát sem a dugig tömött szekrényükben, míg a férfiak néhány inggel és nadrággal hónapokon át elvannak és abból gazdálkodnak.

4, Család

A szülők, nagyszülők teljesen máshogy kezelik a fiú és lány gyermekeket, ami a nők esetében elég zavaró lehet, mert tőlük állandóan azt kérdezik, mikor alapítanak családot, mikor mennek férjhez…stb. Ezzel szemben a férfiaktól olyan egyszerűt kérdeznek, mint pl a “Milyen napod volt?”

5, Szingliség

A férfiak nem igazán esnek kétségbe a szingliségtől, sőt jól érzik magukat. Mindig találnak valamilyen elfoglaltságot, így nincs idejük azon agyalni, van-e mellettük valaki vagy nincs. A nők ezzel szemben a háziállataik társaságát kezdik el élvezni és inkább az otthon melegét választják a bulizások helyett.

6, Készülődés

A csajoknak sokkal több időre van szükségük ahhoz, hogy rendesen összeszedjék magukat, kisminkeljenek, megcsinálják a hajukat, kiválasszák a ruhájukat és felöltözzenek. A férfiaknak ez összesen 10 percet vesz igénybe és ők már készen állnak arra, hogy elinduljanak.

7, Csomagolás

A nők mindig minden körülmények között több cuccot tesznek el, de természetesen csak a biztonság kedvéért, míg a férfiak csak a legszükségesebb tárgyaikat és ruhadarabjaikat viszik magukkal egy utazás során.

8, Diéta

A férfiaknak nem kell szigorú diétákat betartani, mert rajtuk nem úgy oszlik el a zsír, mint a nőkön. A legtöbb nő már akkor elkezd hízni, ha ránéz egy zsemlére.

9, WC használat

A nők attól készülnek ki, ha a férfiak mindig felhajtva hagyják a WC ülőkét a férfiak pedig attól, ha minden alkalommal lecsukva találják azt.

10, Randira készülés

A pasik nem igazán viszik túlzásba a készülődést egy randi előtt. Amiben voltak egész nap abba tükör elé állnak és már elégedetten távoznak onnan. A nők ezzel szemben mér attól kikészülnek, ha a körmük közvetlenül randi előtt törik le. Ekkor úgy érzik, hogy rémesen néznek ki.

11, Veszekedés

A férfiak egy veszekedés után inkább egyedül akarnak lenni, hogy lenyugodhassanak illetve kiszellőztessék a fejüket. A nők viszont megpróbálják itt is manipulálni a férfiakat.

12, Figyelemmegosztás

Tartja a mondás, hogy a nők egyszerre több dologra is tudnak figyelni, a férfiak figyelme viszont csak egy dologra tud összpontosulni. A nők képesek egy időben dolgozni és telefonálni, a férfiak viszont erre nem képesek.

Szerinted mit csinálnak még máshogy?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments