HomeInteresting11 őszinte illusztráció, ami bemutatja, hogyan alakul át az élet gyerekvállalás után

11 őszinte illusztráció, ami bemutatja, hogyan alakul át az élet gyerekvállalás után

A nők és a férfiak is élete fenekestül felfordul, amint új családtag érkezik hozzájuk. Az órákon át tartó alvásnak, vagy a késői kelésnek búcsút inthetnek, ahogy az énidő fogalma is teljesen átalakul, mert a gyerek rengeteg időt fog igényelni és mindig ott akar lenni, ahol a szülők. Ilyenkor nem lehet mást tenni, mint változtatni a szokásokon. Az édesanyák megtanulnak 30 másodperc alatt lezuhanyozni, és 4 óra alvással olyan dolgokat csinálni, amit más 8 óra alvással tud csak. Mostani posztunkban összegyűjtöttünk néhány illusztrációt, amik tökéletesen bemutatják, hogyan változik meg az élet gyerek születése után.

1, Az énidő fogalma egy kissé átalakul, mert minden időt a pici fog igényelni, és még a WC-n sem lesz nyugta az anyukának.

2, Amiket a gyermek megszületése előtt egyedül csináltál, biztos lehetsz benne, hogy később erre már nem lesz lehetőséged, mert a kicsi lépten-nyomon ott lesz a hátsódban.

3, Elfelejtheted a Trónok Harca sorozatot mert minden egyes alkalommal reggel is és este is a Peppa malac fog menni.

4, Egy nő nem is tudja, hogy mennyi mindent bír, míg meg nem születik a gyermeke, aki mellett még két-három vagy akár négy szatyor cuccot is tud hozni.

5, Egy édesanya teljesen máshogy fog tekinteni a művészeti alkotásokra, mert az lesz számára a legszebb, amit gyermeke rajzol az oviban.

6, A késői ébredést más hírből sem fogja ismerni, mert a gyermek tesz róla, hogy a lehető legkorábban pattanjon ki a szeme.

7, Az édesanyák egy idő után 4 óra alvással is képesek lesznek működni és olyan dolgokat megcsinálni, amit más 8 óra alvással se.

8, Az édesapák átalakulása, igazi művészetté válik, persze nem úgy ahogy gondolják.

9, Amikor egy férfi édesapává válik, már semmi sem lesz számára gusztustalan, se az ha lehányja magát a gyerek, se az, ha büdöset kakil, mivel a szeretet ereje sokkal-sokkal erősebb lesz mindennél.

10, Vannak olyan barátságok, ahol a felek mindent együtt csinálnak, így nincs kizárva, hogy egyszerre lesznek várandósak, vagy egyszerre fejik le a tejüket.

11, Az utazások sokkal bonyolultabbak lesznek, és nem lesz elegendő egyetlen hátizsákkal a nyakadba venni a világot.

Te mit gondolsz? Valósak ezek az illusztrációk? Van gyermeked?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments