HomeCelebrity11 népszerű énekes, aki sokat változott az elmúlt években

11 népszerű énekes, aki sokat változott az elmúlt években

Mindannyian hatalmas átalakulásokon megyünk át, ahogy gyermekből felnőtté fejlődünk. A változás természetesen tizennyolc éves korunk után sem áll meg, sőt, az idő elkezd repülni. Egyik nap még épp csak betöltöttük a tizennyolcat, másnap már harminc, majd negyven évesek leszünk. Persze ez idő alatt sok minden történik velünk, rengeteg élménnyel gazdagodunk, átesünk néhány csalódáson, szerelmen, gyermekeink születnek és még sorolhatnánk.

A világsztárok sem mentesek az imént felsoroltaktól, annyi különbséggel, hogy az ő életükről és átalakulásaikról az egész világ tud. A lesifotósok és újságírók igyekeznek nyomon követni a hírességek minden mozdulatát, így bármit tesznek, szinte mindenről tudni fogunk. Frizuraváltás, hízás, fogyás és így tovább. Cikkünkben olyan celebeket mutatunk, akik az elmúlt évek alatt hatalmas változáson mentek keresztül.

Courtney Love

Kurt Cobain felesége férje halála után is sem adta fel a zenélést. A ’90-es években az énekesnő vagány külsővel hódított, merész ruhákat és extrém frizurát viselt.Ma már ennél sokkal nőiesebb és lágyabb stílust képvisel. A zene mellett rengeteget rajzol, filmforgatásokon is jelen van, sőt, megírta önéletrajzi könyvét is.

Kelly Osbourne

Ozzy Osbourne lánya a 2000-es években szakadt farmerben, csillogó pólókban és tornacipőkben jelent meg a nyilvánosság előtt. Hajszíne is állandó jelleggel változott, manapság viszont Kelly-ből elegáns hölgy lett és divattervezői karrierje is beindult.

Ashlee Simpson

Ashlee-t nemcsak a színpadon, hanem a filmvásznon is láthattuk több alkalommal. Sportos stílusa azonban már a múlté, napjainkban úgy fest, mint egy igazi díva.

Kelly Clarkson

Kelly együtt dolgozott például Avril Lavigne énekesnővel, ami nagy mértékben befolyásolta öltözködését és stílusát. Az énekesnő mostanra eltávolodott a pop-rock műfajtól, 2013-ban családot alapított és feltárta nőies énjét.

Michelle Branch

Michelle Carlos Santanával dolgozott együtt, ami nagy mértékben befolyásolta imázsát. Az idő előrehaladtával feladta a country zenét és ma már rá sem lehet ismerni.

Cheryl Cole

Cheryl karrierje pillanatok alatt szárnyalni kezdett és nemcsak énekesnőként, hanem színésznőként is megmutatta magát. Mára érett nő lett belőle és teljesen levetkőzte magáról korábbi stílusát. Táncol és televíziós díjra is jelölték.

Melanie C.

A Spice Girls énekesnője Mel C a fiús és a lányos stílust is képviselte, de egyszer és mindenkorra véget vetett ennek és előtérbe került nőiessége. Az együttes felbomlása után szólókarrierbe kezdett és koncertturnékon mutatta meg a világnak, hogy a Spice Girls nélkül is kiváló tehetség.

Victoria Beckham

Mint tudjuk, Victoria is a Spice Girls-ben kezdte karrierjét. Frizurája és stílusa is rengeteg változott, sőt, saját divatmárkával is rendelkezik, ami óriási népszerűségnek örvend az egész világon.

Lady Gaga

Az énekesnőt senkinek nem kell bemutatni, hiszen az egész világon jól ismerik munkásságát. Már tiniként is hírnévre vágyott, de társai állandóan csúfolták külseje miatt, továbbá egy “Stefani Germanotta, sosem leszel híres” csoportot is létrehoztak az egyik közösségi oldalon. Mint tudjuk, nem lett igazuk, mivel több millióan rajonganak dalaiért. Ma már nyoma sincs annak szétszórt külsejű lánynak, aki annak idején zenei karrierbe kezdett.

Tóth Vera

Az énekesnőt a Megasztár című tehetségkutató műsorban ismerte meg az ország, amit aztán meg is nyert. Karrierje a tévés szereplés óta szárnyal. Csodálatos hangját egy ország imádja, de külsejével nem mindig volt elégedett, de ma már ez is másként van. Több, mint ötven kilótól szabadult meg és nagyon vonzó nő vált belőle.

Tóth Gabi

Tóth Gabi nővéréhez, Verához hasonlóan a 2005-ös Megasztárban jelent meg. Azóta sikeres énekesnő, az X-Faktor egyik mentora volt. Jelenleg Krausz Gábor felesége és egy gyermek édesanyja. Hosszú haja és rock stílusa már a múlté. Gabiból az évek során igazi nő és díva lett, akinek dalaiért milliók rajonganak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments