HomeInteresting11 legszokatlanabb munka a világon.

11 legszokatlanabb munka a világon.

Sok ember nem elégedett a jelenlegi munkájával, vagy a főnökség miatt, munkahelyi közeg esetleg fizetés vagy egyéb más ok miatt. Ám van az emberiségnek egy bizonyos rétege, akiknek olyan munkája van, amiket fel sem bírunk fogni- természetesen jó pénzért. Összegyűjtöttük nektek, azokat a szokatlan munkákat, melyekről soha nem hallottál ez idáig.
Te leváltanád jelenlegi munkahelyed bármelyikért?

 

Hivatásos szeretgető
Ha szükséged van egy kis szeretgetés, ölelésre, de épp nincs a közeledbe olyan, aki tud adni, akkor a legjobb megoldás számodra egy profi szeretgető ember. Meglepődnél hány olyan cég van, akik ilyen pihentető és kellemes szolgáltatást tudnak nyújtani. Egy óra ölelés 15.000 és 20.000 Forintba kerül.

Golflabda búvár
Ha szeretsz búvárkodni a szabadban ez a munka akkor neked való. A golflabda búvárok a felelősek a tavakba ütött labdák összegyűjtéséért. Ez így elég könnyűnek és élvezetesnek hangzik. De az igazság az, hogy rengeteg tavat teljesen elhanyagolnak, ezért tele vannak iszappal, algával sőt, akár kígyókkal is szembe találhatja magát az illető.

Állateledel tesztelő
A háziállatok a legjobb barátaink, tehát meg kell győződnünk róla, hogy ízletes és tápláló ételeket fogyasszanak. Ebben az esetben hívd az állateledel tesztelőket. Ellenőrzik, hogy finom e és, hogy megfelel e a minőségi előírásnak. Senki sem érdemli meg a rossz ételt, főleg a család kedvence nem.

Ágymatrac tesztelő
Ahogy a cím is sugallja, vannak olyan emberek, akik az ágymatracokat, párnákat próbálnak ki szállodák számára. Konkrétan fizetnek a munkahelyi alvásért. Álommunkának hangzik ugye? Az igazság azonban az, hogy ez egy kemény munka. Egy jó matrac tesztelő tudja, hogyan kell feküdni rajta, hogy ellenőrizhesse nem esik e be és az ágy elég erős e ahhoz, hogy ülhessenek rajta.

Zsebkendő szippantó
Biztos észrevetted már, hogy nagyon sok papír zsebkendőnek vagy nincs semmilyen illata vagy nagyon kellemes illattal rendelkezik. Ez bizony kemény munka a zsebkendő szippantóknak, ugyanis ők egész nap zsebkendőket szagolnak a gyártók számára. Ellenőrzik nincs e kellemetlen szaga a terméknek. Hidd el az agysebészet könnyebb, mint ez, a munka, amiből talán a legkevesebb munkahely van a világon.

Arcfelderítő
Ezek az emberek a bőrápolási vállalatoknak dolgoznak. Nem készítenek új termékeket, hanem felderítik azoknak az embereknek az arcát, akik az új termékeket próbálják ki. Ellenőrzik, kell e benne bármit tökéletesíteni. Komoly képességre és tudásra van szükség, hogy érezzék és lássák a különbségeket és nagy felelősséget vállalva egyes árucikkek jóváhagyására vagy épp visszautasítására, mindössze csak az arckifejezéssel kapcsolatos tapasztalatok alapján.

Vízi csúszdatesztelő
Ha a család már 5. napja van vakáción, és a gyerekek már az őrületbe kergetnek. Itt az ideje, hogy Vízi Parkba menjenek. Ez a nap arra szolgál, hogy a gyerekek energiaszintjét kissé lemerítsék. A tökéletes Vízi Park a gyerekeknek szórakozást a felnőtteknek lazulást és biztonságot nyújt. A csúszda tesztelőnek az a feladata, hogy egymás után lecsússzon a csúszdákon és kivizsgálja, mennyi víz kell a csúszáshoz, mennyire gyorsul fel, mennyire veszélyes vagy épp mennyire szórakoztató.  Azért ez kemény munka lehet, főleg ha csak lépcsőn keresztül juthatsz el a csúszdához.

Testrész modell
Kiderült, hogy nem kell gyönyörűnek lenni és bomba alakkal rendelkezni ahhoz, hogy sikeres modellé válj. Ha szép kezed van vagy egyszerűen csak gyönyörűek a lábaid, akkor a világ csak rád vár. Néhány kozmetikai cég kifejezetten csúnyácska kezeket és lábakat keres. A sikeres testmodelleket jól megfizetik és vagy így vagy úgy, de el lehet érni vele az álmaidat.

Kaszkadőrök, akik rovarokat tesztelnek
Biztos hallottál már számos túlélőshowról, mint például a Celeb vagyok, ments ki innen, vagy a Survivor, ahol sok kihívással találja szembe magát a játékos. Az egyik ilyen kihívás, amikor rovarokat kell enni. Annak érdekében, hogy ez a nem túl gusztusos étel alkalmas legyen az elfogyasztásra, a cégek kaszkadőröket bérelnek fel ezeknek a letesztelésére. Sok undorító és rettenetes dolgot kóstolnak meg és bizonyosodnak meg róla, hogy senkinek sem fog fájni….kivéve természetesen őket. Nagyon jól fizetett szakma. Te bevállalnád?

Akt modell
Más emberek felfedezése vagy illegális, vagy rendkívül bensőséges dolog. Ám nem ez a helyzet az akt modelleknél, akik csak a művészet miatt mutatják meg ruhátlan testüket. Nem feltétlenül szükséges hozzá modell alkat a lényeg, hogy magabiztosnak kell lenni és néhány órán át mozdulatlanul ülni.

Hónalj szippantó
Ezek az emberek neves dezodorgyártó cégeknek dolgoznak. Ők biztosítják a termékek minőségét. Hogyan is történik ez a minőség-ellenőrzés? A „tesztelők” egész napjukat, bent egy forró szobában vagy kint a szabadban töltik és a szippantók néha 60 hónaljat szagolnak meg egy óra alatt. Céljuk, meghatározni, hogy egy dezodor mennyire hatékony.  Jelentéseket írnak és segítenek a világnak, hogy illatok legyenek.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments