HomeInteresting11 illusztráció, ami bemutatja, hogy a párkapcsolat valódi móka és kacagás

11 illusztráció, ami bemutatja, hogy a párkapcsolat valódi móka és kacagás

Állítások szerint a nevetés nagyon sok mindenre gyógyír, például a stresszre, a rossz hangulatra, a bánatra valamint pozitív hatással van a lelkiállapotra. Pontosan ebből kifolyólag fontos, hogy az élet szinte minden egyes területén megtaláljuk azokat a dolgokat, amik boldoggá tesznek minket, ami miatt hangosan nevethetünk és őszintén mosolyoghatunk. A mostani posztunkban olyan illusztrációkat mutatunk be nektek, amivel megerősítjük bennetek azt, hogy a párkapcsolatok valójában tele vannak mókával és kacagással csak meg kell találni hozzá a tökéletes embert.

1, A csajokat egyetlen varázsmondattal meg lehet győzni arról, hogy békéljenek meg, ez pedig nem más mint az “Elmenjünk vásárolni?”

2, A férfiak bizonyos dolgokat hátsó szándékkal csinálnak, csak azért, hogy egy kicsit legeltethessék a szemeiket szerelmükön… természetesen a tudtuk nélkül.

3, Mivel a férfiak sokkal kevesebb színt tudnak megkülönböztetni, ezért fogalmuk sincs milyen nehéz, mikor egy tökéletes fazonú cipőt 5 különböző színből kell kiválasztani.

4, Egyes férfiak tökéletesen tudják, hogyan csábítsák el a szerelmüket az este folyamán.

5, Valószínű ilyen vagy ehhez hasonló mondat minden férfi száját elhagyta már, s mindig ugyanaz lett a vége, mint ami a képen is látszik. Leülnek az ostobaság elé és ugyanolyanokká válnak, mint kedvesük.

6, Vannak nők, akik képtelenek feladni a finom falatokat azért, hogy elkezdjenek egészségesen táplálkozni. Azt pedig kifejezetten viccesnek tartják, ha épp kedvesük az, aki pont ilyen étrendet akar követni a sok csokievés és sörivás után.

7, Nincs olyan nő, aki ne húzná fel magát azon, ha valaki megeszi a tortáját, édességét, csokiját, kekszét.

8, Ilyenkor szokták azt mondani, hogy nem minden az, aminek látszik, illetve, hogy nem a borítója alapján kell megítélni a könyvet.

9, A legtöbb ember imádja a semmittevést, ha egy ilyen ötlet pedig pont a párod fejéből pattan ki, akkor nincs az az isten, aki megvédi őt attól, hogy újra szerelembe ess.

10, Azok a bizonyos bűvös mondatok, ami a nők illetve a férfiak száját hagyják el. Kinek ismerősek ezek a helyzetek?

11, Bizonyára minden férfinak ismerős az a helyzet, mikor tulajdon párja olyan ételt rendel, amit végül nem akar megenni és inkább elcserélné vele. Ez az a dolog, ami az összes férfit fel tudja húzni.

Nektek mely helyzetek ismerősek?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments