HomeCelebrity11 egykor népszerű színész, akik sajnos nem találták meg a számításaikat Hollywoodban

11 egykor népszerű színész, akik sajnos nem találták meg a számításaikat Hollywoodban

Elképesztő verseny folyik a hollywoodi színészek és színésznők között, hiszen mindenki sikeres és népszerű szeretne lenni. Sőt, minden egyes nap emberek százai próbálkoznak befutni a filmiparban, hogy ugyanolyan népszerűségre tegyenek szert, mint az ikonikus színészek. Egyre több új arc jelenik meg a filmvásznon ennek következtében pedig nem vesszük észre, hogy a régi nagy kedvencek miként tűnnek el ebből a világból. Vannak olyan színészek és színésznők, akik egy-egy nagy szerep után már nem kapnak olyan átütő lehetőséget, így a megszerzett hírnevük a feledés homályába vész.

Mostani cikkünkben 11 ilyen hírességet szedtünk össze nektek, akik óriási népszerűségnek örvendtek, de ma már szinte nem is lehet őket látni a filmvásznon.

1, Zooey Deschanel

Zooeyt az “500 nap nyár” című filmen láthattuk utoljára, majd egy kicsit eltűnt a reflektorfényből. 2011-ben felkérték a “New Girl – Új lány” című sorozat egyik szerepére, amit el is vállalt. A sorozat 2018-ban ér véget ám azóta megint nem lehet hallani róla.

Idővel kiderült, hogy a színésznőnek 2 gyermeke született ezért nem láthattuk olyan sűrűn filmekben és sorozatokban. Jelenleg is családjára összpontosít, de nemrég egy új projektbe kezdett. Célja, hogy a mezőgazdasági élelmiszereket megfizethetőbbé tegye.

2, Jennifer Love Hewitt

A “Szívtiprók” és a “Tudom, mit tettél tavaly nyáron” című filmek sztárja Jennifer Love Hewitt, már nem jelenik meg olyan gyakran a filmvásznon, mint régen. 2005-2010-ig a “Szellemekkel suttogóban” alakította Melinda Gordon szerepét, majd 2012-ben szerepet kapott az “Ügyféllista” című sorozatban, ami egy év után le is húzta a rolót. Azóta leginkább családjára összpontosít.

3, Casper Van Dien

A “Csillagközi Invázió” című filmnek köszönhetően, mindenki tudta, hogy kicsoda Casper Van Dien. Az után szerepet kapott a “Tarzan és az elveszett város” és “Az Álmosvölgy legendája” című filmekben, majd egy időre eltűnt a nyilvánosság elől. Idén viszont felkérték egy szerepre az “Alita: A harc angyala” című filmben.

4, Daryl Hannah

Daryl az ikonikus “Szárnyas fejvadász” című filmben tűnt fel, majd olyan nagy népszerűségre tett szert, hogy további szerepeket akartak neki adni Hollywoodban. Legutóbbi nagy szerepe a “Kill Bill” című filmben volt, ahol Elle Driver karakterét személyesítette meg. Annak ellenére, hogy szerepelt a Kill Bill többi részében is, nem lett olyan sikeres, mint a Szárnyas fejvadásszal.

5, Charlie Sheen

Charlie Sheen elsöprő sikert aratott a “Nagy Durranás” című filmben, majd sorra jöttek neki a jobbnál jobb szerepek. Legsikeresebb karakterei közé tartozott Charlie Harper a Két pasi meg egy kicsiből, illetve Charlie Goodson szerepe a Nyugi, Charlieből. Azóta azonban nem igazán hallottunk a színészről, ami köszönhető folyamatos botrányainak és egészségügyi problémáinak is.

6, Alyson Hannigan

Alyson Hannigant az “Amerikai Pite” című filmekben ismerhettük meg, amikkel nagy népszerűségre tett szert. A későbbiek folyamén felajánlották neki az “Így jártam anyátokkal” című sorozatban Lily Aldrin szerepét, amiben megint csak brillírozott a színésznő. A sorozat befejeztével több alacsony költségvetésű filmben szerepelt, majd végleg eltűnt a rivaldafényből.

7, Andie MacDowell

Andie számos filmben játszott, például a Négy esküvő és egy temetésben, a Love After Loveban, a Footloseban, és az Idétlen időkig című filmben is. 1990 és 2015 között azonban nem kapott olyan nagy szerepeket, ma meg már csak rendezvényeken lehet látni a színésznőt.

8, Claire Forlani

Ez a brit színésznő bebizonyította, hogy bármilyen filmben képes megállni a helyét, legyen az komédia, vagy dráma. Annak ellenére, hogy nagyon tehetségesnek tartották, sajnos Claire nem találta meg a számításait Hollywoodban, ugyanis nagy szerepeket soha nem kapott. Régen olyan filmek főszereplője volt, mint “Ha eljön Joe Black”, “Huligánok” és a “Shop-show”.

9, Matthew Perry

A Jóbarátok szereplői közül Matthewnak volt a legnagyobb esélye arra, hogy befusson Hollywoodban. A sorozat forgatásával párhuzamosan olyan filmekben és színészekkel játszhatott együtt, mint Bruce Willis és Salma Hayek. A sorozat befejeztével viszont nem kapott olyan átütő szerepeket, így eltűnt a nyilvánosság elől.

10, Billy Zane

Billy Zane a Titanic című filmen lehet mindenkinek ismerős, ugyanis ő alakította, Rose vőlegényét, Caledon Hockleyt. A színész rajta volt az 50 leghelyesebb férfi listáján, sőt az Év legjobb rosszfiúja címre is jelölték. Sajnos azóta több mint 20 év telt el és a színész nem kapott olyan nagy szerepeket, amivel befuthatott volna Hollywoodban.

11, Milla Jovovich

Milla Jovovich meglehetősen népszerűvé vált, miután eljátszotta Leeloo szerepét az Ötödik elemben. Ezt követően olyan filmekben kapott szerepet, mint a “Jeanne d’Arc – Az Orléans-i szűz” vagy a “Resident Evil”. Mindneki tehetséges színésznőnek tartotta, ám ennek ellenére nem adtak neki olyan átütő szerepet, mint az Ötödik elemben.

Na mit szóltok?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments