HomeCelebrity10 világsztár, akinek hatalmas vagyona van, de úgy él, mint egy átlagember

10 világsztár, akinek hatalmas vagyona van, de úgy él, mint egy átlagember

A hollywoodi hírességek élete csupa mese, pénz és csillogás. Elképzeljük, ahogy luxusautóikban furikáznak, ahogy kacsalábon forgó palotában élnek, de ez mind csak általánosítás, ugyanis a hatalmas vagyon ellenére többen is vannak, akik bizony szerény életet élnek. A legtöbbjük szegény családból származik és nem felejtik el, honnan jöttek és nem akarnak oda visszakerülni.

Dúsgazdagok, de nem szórják pénzt, nem vesznek teljesen felesleges dolgokat, sőt, vagyonuk egy részét jótékony célra fordítják. Ashton Kutcher, Mila Kunis és például Renée Zellweger éppen ezek közé a világsztárok közé tartoznak és soha, semmilyen körülmények között nem kérkednek hatalmas fizetésükkel és azzal, hogy tulajdonképpen bármit megvehetnek, amit a szemük megkíván.

Adele

Adele ugyanolyan átlagos életet él, mint te vagy én annak ellenére is, hogy zenei eredményeinek köszönhetően bekerült a Guiness Rekordok Könyvébe is. Az énekesnő nem költ luxus termékekre, nem vásárol magának saját szigetet, jachtot, sőt, drága ruhákat sem. Válása után gyermekére koncentrál és új dalokon dolgozik.

Tyra Banks

Az egykori szupermodell, az “Amerika következő top modellje” műsorvezetője óriási vagyonnal rendelkezik, amit eszében sincs elherdálni. Tyra egyáltalán nem érzi magát rosszul, ha a gyorséttermeket választja az elegáns és puccos éttermek helyett, ahogy azért sem, mert a szállodákban saját holmijai helyett az ott kapottakat használja.

Ashton Kutcher és Mila Kunis

Mila és Ashton is okosan bánik a pénzzel ugyanis a hírnév előtt mindketten szerény körülmények között éltek. Ennek tükrében teljesen átlagosan élnek, nem hajszolják a luxust és a drága ingóságokat. Gyermekeiknek is igyekeznek ezeket az elveket megtanítani, sőt egyes pletykák szerint, ha elhunynak akkor örökségüket jótékony célokra fogják fordítani.

Keanu Reeves

A színész elért sikerei után sem vásárolt luxusvillát, általában apartmanokban vagy hotelekben száll meg, sőt, a a luxus verda helyett is a tömegközlekedést választja. Keanut testőrök hada sem kíséri, teljesen olyan, mint az átlagemberek, pedig az átlagember csak álmodhatna ekkora vagyonról. A Mátrix után járó bevételének kilencven százalékát is a stábtagok között osztotta szét, tizenkét kaszkadőrt pedig egy vadonatúj motorral lepett meg.

Sarah Jessica Parker

A Carrie Bradshaw-t alakító színésznő nem szórja a pénzt és erre tanítja gyermekeit is. A ruháikat is saját maga varrja, odavan a használt ruhákért, csak a cipőket veszi újonnan. Egy aukció keretein belül eladta Carrie cipőit, a bevétel összegét pedig egy zenei és művészeti iskolának adományozta.

Leonardo DiCaprio

A Titanic sztárja egy Toyota Priust vezet és magánrepülőgépe sincs, pedig vagyona nem lehetne ennek akadálya. Mégsem költekezik felelőtlenül, sőt, 1998 óta saját jótékonysági alapítványa is van. A Leonardo DiCaprio Foundation körülbelül harminc szervezetet támogatott, mintegy tizenöt millió dollárral.

Jennifer Garner

A színésznőnek nincs bejárónője, a hétköznapokban egy átlagos háziasszony életét éli. Ha nem forgatáson van éppen, saját maga vásárol be, főz és takarít is. Abszolút az átlagemberek életét éli és tíz éve tagja a Save the Children Foundation-nek, ami a gyerekek jogaiért és oktatásáért küzd.

Hayden Christensen

A Star Wars sztárja minden luxus mentesen él. Egy farmra költözött, ahol saját traktorával szántja fel földjeit. Igyekszik egészségesen élni és a környezetvédelemre is nagy hangsúlyt fektet.

Reese Witherspoon

A színésznő nem éppen vásárlásmániájáról híres. Szegény családból származik és kezdetben pincérnőként dolgozott, így pontosan tudja, mi az a nélkülözés. A gyermekeit is úgy neveli, hogy nem a luxus a lényeg és az életben mindenért keményen meg kell küzdeni. Reese gyakran szervez gyűjtéseket a rászoruló fiataloknak és jótékonysági rendezvényeken is részt vesz, illetve adakozik is busás vagyonából.

Toby Maguire

Toby Maguire a Pókember című film Peter Parkereként hatalmas sikert ért el. A színész vagyona tekintélyes, ennek ellenére szerény körülmények között él egy kis birtokon családjával együtt. Maguire pénze egy részét befekteti, a többire pedig nagyon vigyáz, mérlegeli, hogy mire és mennyit költ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments