HomePeople10 kivételes dolog, amit csakis a legjobb barátnőnkkel csinálunk

10 kivételes dolog, amit csakis a legjobb barátnőnkkel csinálunk

A mai világban nagyon boldogok lehetünk, ha találunk magunknak egy igazán jó, vagyis egy legjobb barátnőt. Vele bármit megbeszélhetünk, bármit elmondhatunk neki és abban is biztosak lehetünk, hogy minden szó kettőnk között marad. Együtt benne vagyunk a legnagyobb őrültségekben is, sőt, akár saját nyelvrendszert is létrehozhatunk, amit kettőnkön kívül senki nem ért. Befejezzük egymás mondatait, szó nélkül is tudjuk, mit akar a másik. Ez egy olyan különleges kapcsolat, ami általában egy életre szól.

Barátságunkhoz az is hozzátartozik, hogy bizony vannak olyan szokásaink, amiken mások meglepődnek és egyáltalán nem is értik. De nekünk, mint legjobb barátnőknek ezek nagyon fontosak és minden úgy jó, ahogy van, semmin nem változtatnánk.

Gyakran öleljük meg egymást.

Minden embernek szüksége van az érintésre, az ölelésre és nemcsak a párjától. A legjobb barátnő ölelése ugyanolyan fontos és semmi elítélni való nincs abban, ha két barát megöleli egymást. Tulajdonképpen az ölelés is a szeretet egyik kifejező formája. A legjobb barátnők örömükben, bánatukban is ölelkeznek, sőt, akkor is, ha csak összefutnak az utcán. Ezzel tudatják egymással, hogy érzéseik kölcsönösek.

Mindent megosztunk egymással, még a legapróbb és legjelentéktelenebbnek tartott részleteket is.

A legjobb barátnők között nem létezik tabu téma. A legjobb barátnőnk mindent megért, meghallgat, tanácsot ad és kíváncsi a legapróbb részletekre is, hiszen minden információnak a birtokában kell lennie ahhoz, hogy véleményt formálhasson. Beszélgessünk bármiről, nem érezzük kellemetlennek, hiszen titkaink biztonságban vannak. Órákon át képesek vagyunk fecsegni a leglényegtelenebb dolgokról is és azokról is, amiken már milliószor átrágtuk magunkat.

A beszélgetést még ruhahajtogatás, pakolás vagy vásárlás közben sem hagyjuk abba.

Teljesen mindegy, hogy hol vagyunk éppen, ez semmi több, mint részletkérdés. A legjobb barátnőkkel a vásárlás egy közös program és tök mindegy, mi van éppen a kezünkben vagy ruhát próbálunk-e a szavak akkor is csak folynak ki a szánkból.

Figyelmeztetjük egymást

A legjobb barátnőd sosem tenné meg veled, hogy nem szól, ha például spenót van a fogaid között vagy leetted magad. De megelőzi minden olyan őrült cselekedetedet is, amivel kínos helyzetbe kerülhetsz. Nem hagyja, hogy leégesd magad mások, mondjuk az exed előtt és így tovább. Vigyáz rád, de nem gátol meg olyan dolgokban, amik szerinte is szórakoztatóak.

Mindig van otthon olyan nassolni való, amit a legjobb barátnőnk szeret.

Még akkor is tartasz otthon a barátnőd kedvenc nasijából, ha te egyáltalán nem szereted azt. Vagy elkészíted kedvenc ételét, ha tudod, hogy meg fog látogatni. Ugyanakkor, ha barátnőd éppen diétázik, akkor eldugod előle az édességet is.

Bármit kölcsön adtok egymásnak.

Ami az enyém, az a tiéd is alapon mindent odaadunk egymásnak. Később persze nem biztos, hogy az visszakerül hozzánk, sőt, azt sem fogjuk tudni, hogy melyik holmi kié, de ez egy cseppet sem számít. Teljesen mindegy, hogy miről van szó, a pasikat kivéve.

Ugyanúgy szeretjük és neveljük a másik gyerekét, mintha a miénk lenne.

Valójában nem is barátnők, hanem testvérek, családtagok vagyunk, továbbá a gyerekek keresztanyjának személye sem kérdéses. Nyugodt szívvel bízzátok gyerekeiteket egymásra, mert biztosan tudod, hogy semmi baj nem lesz, a biztonság garantált.

Nem szégyelljük a legrosszabb arcunkat sem.

Az igaz barátunk előtt nem rejtjük véka alá rossz oldalunkat sem. Nem kell viselkednünk, ha nem akarunk és nem kell kisminkelnünk csak azért, mert átjön a legjobb barátnőnk. Ismerjük egymást tetőtől talpig a legjobb és a legrosszabb napokon is láttuk már a másikat.

Telepatikus képességeink vannak.

Pontosan érezzük, ha barátnőnknek szüksége van ránk, még akkor is, ha több ezer kilométer választ el minket egymástól. Megérezzük, ha hamarosan csörögni fog a telefon és már mosolygunk, amikor ez megtörténik és már folyik is a beszélgetés onnan, ahonnan előzőleg abbahagytuk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments