HomeCelebrity10 híres sztárpár, akik a legnagyobb titokban kötötték össze az életüket.

10 híres sztárpár, akik a legnagyobb titokban kötötték össze az életüket.

Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy az egyik legfontosabb pillanatok közé tartozik az életben, mikor egy pár összeköti az életét. Ezt természetesen nemcsak az átlag emberek teszik, hanem a hírességek is, ám az ő esküvőiket sokkal könnyebb nyomon követni, hiszen a paparazzik és a sajtósok folyamatosan lesben állnak. A sztárok pontosan az ilyen helyzetek elkerülése érdekében tartják titokban a nagy napjukat, hogy senki se zavarhassa meg őket életük egyik legboldogabb napján. A mai cikkünkben olyan sztárpárokat hoztunk el nektek, akik a legnagyobb titokban kötötték össze életüket.

1, Heidi Klum és Tom Kaulitz

A szupermodell Heidi Klum és a Tokio Hotel zenekar gitárosa Tom Kaulitz 2019 februárjában kötötték össze az életüket Kaliforniában. Klumnak eddig ez a harmadik házassága, előtte a híres énekesnek Sealnek volt a felesége azelőtt pedig Ric Pipino színésznek.

2, Miley Cyrus és Liam Hemsworth

Miley és Liam 2018. december 23-án kötötte össze az életét. A titkos szertartást Aretha Franklin énekesnő tennesseei otthonában rendezték meg és csak a legközelebbi hozzátartozók vehettek rajta részt.

3, Daniel Craig és Rachel Weisz

Craig és Weisz 2011. júniusában házasodtak össze New Yorkban. A szertartáson csupán négy vendég vett részt köztük a gyermekei. Daniel nem akarta nagy dobra verni az esküvőjüket, ezért mindent a legnagyobb titokban tartott.

4, Richard Gere és Alejandra Silva

Richard Gere egy hosszú és nehéz válási procedúra után úgy döntött újranősül és feleségül veszi kedvesét Alejandra Silvat. A ceremóniát 2018. májusában tartották meg Richard egyik birtokán, mely New Yorktól távol esik.

5, Gwyneth Paltrow és Brad Falchuk

Gwyneth Paltrow 2018. szeptember 29-én ment hozzá szerelméhez Brad Falchuk-hoz. Az esküvőt a színésznő East Hampton-i otthonában tartották meg. Közeli barátai is részt vettek rajta, úgymint Cameron Diaz, Robert Downey Jr. és Steven Spielberg.

6, Hilary Swank és Philip Schneider

Hilary Swank és Philip Schneider 2018. augusztus végén kötötte össze életét, amin csak a legközelebbi barátok és rokonok vettek részt. Philip így nyilatkozott az esküvő után

„Örülök, hogy feleségül vettem álmaim nőjét.”

7, Nikki Reed és Ian Somerhalder

Ian és Nikki 2015. április 25-én házasodott össze. A meghívottak abban a hitben voltak, hogy Malibun kötik össze az életüket, de nem így volt, ugyanis a Topanga Canyonban volt megtartva az esküvő.

8, Jessica Biel és Justin Timberlake

Jessica Biel és Justin Timberlake esküvőjére 2012. október 19-én került sor Olaszország déli részén. Az ünnepségre „csak” 100” vendég volt meghívva, bár elmondásuk szerint csak a legközelebbi barátok és a család volt jelen a rendezvényen. A párnak egyébként 2015-ben született egy közös fia, aki Silas Randall Timberlake-nek hívnak.

9, Javier Bardem és Penélope Cruz

Javier és Penélope 2010 július elején mondta ki a boldogító igent a Bahamákon. Ez egy nagyon picike szertartás volt, ahova csak a családtagokat hívták meg. A párnak két közös gyermeke született, Leo és Luna.

10, Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger

Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger 2019. június 8-án kötötte össze az életét a San Ysidro Ranch-en. A pár szerint nagyon bensőséges és érzelmekkel teli szertartás volt, most pedig kicsattannak a boldogságtól.

Te tudtál arról, hogy titokban házasodtak össze?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments