HomeImage10 egyszerű trükk amivel bárki könnyedén uralhatja a testét.

10 egyszerű trükk amivel bárki könnyedén uralhatja a testét.

Ha gyakran érzel fejfájást, vagy tör rád szédülés nem árt ha tisztában vagy egy két dologgal. A testedet te irányítod, és uralod. Ezt kevesen tudják a való életben hasznosítani. Ezért leírunk ide 10 egyszerű trükköt, hogy tudod az életben a napi dolgokat befolyásolni. Például egy kis fejfájás ellen mit tudsz alkalmazni.Persze minden ember más és más, de a legtöbb esetben ezek működő dolgok.

1. Álmatlanság. 

Ha valaki álmatlanságban szenved, nincs más dolga mint egy percig folyamatosan pislogni. Ettől a szem elfárad, és nem fog nehezére esni, hogy csukva maradjon. Szem tornának is tökéletes.   

2. Zuhany.

Sokan szeretik az esti forró zuhanyt. De ez a pórusokat kitágítja. Így könnyedén bejutnak a kórokozók. Ennek elkerülése érdekében ajánlott legalább egy percig a forró zuhany után egy hideg vizes fürdőt venni. Ettől a pórusok újra összehúzódnak, ami megakadályozva a baktériumok által okozott kiütéseket.   

3. Ha WC-re kell menned

Vannak helyzetek mikor nem tudsz elmenni a mosdóba, pedig úgy érzed nem bírod vissza tartani. Ezekre a helyzetekre remek módszer, hogy az intimitásra gondolsz. Valamiért az agyunk ettől úgy reagál, hogy nem érzed hirtelen a mosdó használat szükségletét. 

4. Szédülés.

Biztosan mindenki járt már úgy, hogy lefekvést követően szédült az ágyban. Ennek a megoldása, hogy egyik lábunkat letesszük a földre. Így szervezetünk egyensúly érzete helyre áll.  

5. Fejfájás.

Ha fejfájást érzünk tegyük kezeinket egy rövid kis időre egy tál jeges vízbe. Ez vérkeringésünkre serkentő hatással van, mely megoldás lehet problémánkra.

6. Csípések

A rovarok okozta csípések kellemetlen viszketése ellen segítséget nyújthatnak a stiftes dezodorok. A dezodoroknak kissé szárító hatása megnyugtatja az irritált bőr. Ennek okául nem érezhető a viszkető érzés. Így a seb is könnyebben gyógyul.

7. Mély álom. 

Ha nem tudsz mély álomba zuhanni, próbáld minél tovább visszatartani a lélegzeted. Ettől a legtöbb embernek könnyedén megy az elalvás. 

8. Hideg ellen. 

Ha úgy érzed hideg van, segíthet egy meleg fényű lámpa. Nem kell mást tenned, mint egy kislámpát tenni az ágyad mellé és hagyni, hogy a fény segítségével átjárjon a melegség. 

9. A torok viszketés. 

Ha valaki náthás előfordul, hogy úgy érzi csiklandik a torka. Ezt egyszerűen egy fültisztító pálcika segítségével meg lehet szüntetni. Egy kis “fültisztítás” és úgy érzed megvakarhattad. Ez az érzés elmondhatatlanul jól fog esni. 

10. Sírás

Ha nyilvános helyen vagy és az érzelmek felül akarnak kerekedni rajtad, tehetsz ellene. Nincs más teendőd, mint mereven nézni, pislogás nélkül. Ez megakadályozza a szemek könnyezését, közben gondoljunk valami jó dologra. Így könnyen elkerülhetjük a sírást.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments